Smelt voor de verrassende kerststronken van Capoue

Smelt voor de verrassende kerststronken van Capoue

20 december 2021 0 Door Deugenieten

IJsbereider Capoue brengt ter gelegenheid van de kerstperiode een mooi aanbod aan kerststronken uit. Ze komen in tien smaken dus er is voor iedereen wat wils!

De eindejaarsfeesten zijn in aantocht. En maar goed ook want we kijken er heel hard naar uit! Al wordt het stilaan wel tijd om te gaan nadenken over het menu. Eén ding is zeker: als dessert gaan we voor de traditionele kerststronk. En waar vind je die? Bij Capoue natuurlijk!

Capoue in twee woorden? Smaak en knowhow. IJsbereider Capoue maakt namelijk als sinds 1947 op ambachtelijke wijze de meest lekkere ijsbereidingen. De smulpapen onder ons kunnen zich dus al vele jaren tegoed doen aan hun ijs, sorbets en andere ijslekkernijen. Het ijs van Capoue wordt bereid met passie en met kwaliteitsingrediënten en is een must in de zomer en in de winter!

Ook dit jaar is er geen gebrek aan keuze want speciaal voor de eindejaarsfeesten heeft Capoue een collectie van maar liefst tien traditionele en originele kerststronken in de aanbieding. Zo kan je kiezen voor de klassieke Dame Blanche met heerlijk chocolade-ijs, vanille-ijs en chocoladeganache of je kan gaan voor de Brésilienne met een heerlijke mengeling van koffie-ijs, vanille-ijs en zachte karamel met koffie. Of je kan je laten verleiden door de Moulin Rouge met zijn lekkere aardbeiensorbet, vanille-ijs en aardbeiencompote, of de Belle Hélène met perensorbet, chocolade-ijs en knapperige brownies. De Caramel Salé met zout karamelijs, vanille-ijs en zachte karamel met Guérandezout smaakt niet alleen verrassend lekker, hij zorgt ook nog eens voor een extra luxueus tintje op je feesttafel. Met zijn feestelijk wit laagje geraspte kokosnoot zorgt de Fruitée met passievruchten- en frambozensorbet alvast voor een witte kerst op tafel. Even lekker zijn de Rome Bruxelles, de Miam Miam, de Amandoise en de Robin. Kortom, aan keuze geen gebrek en altijd de perfecte afsluiter van een geslaagde maaltijd!

Deze 10 ambachtelijke stronken zijn geschikt voor 6 tot 8 personen en zijn verkrijgbaar in de Capoue-verkooppunten en op de website van Capoue.

Lees ook: Restaurant Le Conteur neemt je mee op culinaire reis naar het Midden-Oosten

Volg ons op sociale media of contacteer ons