Op wereldreis in eigen land? Pairi Daiza opent 50 nieuwe kamers tussen ijsberen en walrussen

Op wereldreis in eigen land? Pairi Daiza opent 50 nieuwe kamers tussen ijsberen en walrussen

4 juni 2020 0 Door Deugenieten

Wie deze zomer in alle veiligheid op wereldreis wil, hoeft helemaal niet ver te gaan. Pairi Daiza heropent op 8 juni namelijk haar Pairi Daiza Resort. Nieuw voor dit jaar zijn de 50 kamers met onderwaterzicht op ijsberen en walrussen.

Wie tussen de dieren van Pairi Daiza wou overnachten kon dat al in The Last Frontier, het Canadese gebied van het park. En vanaf dit jaar kan dat ook in The Land of the Cold, het gloednieuwe deel van het park dat helemaal in het teken van de poolgebieden staat.

In slaap vallen bij het huilen van de wolven, neus aan neus ontwaken met een bruine beer voor je slaapkamerraam, het waterballet van de Stellerzeeleeuwen bewonderen vanaf je balkon of zelfs een ijsbeer naast je bed zien duiken, in het Pairi Daiza Resort is het allemaal mogelijk.

In totaal biedt Pairi Daiza maar liefst 100 accommodaties die je een onvergetelijke, nachtelijke ervaring zullen bezorgen.

50 nieuwe accommodaties in de Poolgebieden

In The Land of the Cold, de nieuwe poolwereld, ontdek je de wonderlijke dieren van de Noordpool en de Zuidpool. Je ontmoet er de ijsbeer, de walrus, de Siberische tijgers en binnenkort pinguïns. Maar je leert er ook meer over alle gevaren die deze unieke werelddelen en hun fauna bedreigen.

De dieren zijn in Pairi Daiza in het kader van internationale kweekprogramma’s met het oog op het redden van deze soorten in gevaar. Als ambassadeurs van hun bedreigde soortgenoten in het wild, helpen ze hier het publiek te sensibiliseren. Maar ze dragen ook bij aan wetenschappelijk onderzoek en het versterken van hun genetische kapitaal.

Binnen deze poolwereld opent Pairi Daiza nu 50 gloednieuwe suites en kamers met adembenemend zicht. Of het nu een onderwaterzicht is vanuit je bed of een panoramisch raam vanuit je salon, iedereen vindt in het Pairi Daiza Resort de kamer van zijn voorkeur. En dat in een setting afgewerkt met hoogwaardige materialen, geraffineerde decoratie-elementen, privé-sauna’s en gastronomische maaltijden. Een onvergetelijke ervaring!

Veiligheid en gezondheid gaan voor

In het belang van alle bezoekers gelden in het Pairi Daiza Resort dezelfde Covid-19 veiligheidsmaatregelen als in het park. Daarnaast zijn er extra maatregelen voorzien om een veilige overnachting te garanderen. Zo worden alle ruimtes in het resort, waaronder sanitair en restaurants, meermaals per dag grondig ontsmet. Check-in en receptie gebeuren vanop veilige afstand zodat rechtstreeks contact tot een minimum beperkt wordt. De social distancing-regels en allerstrengste hygiënevoorschriften worden vanzelfsprekend ook in de restaurants van het resort nageleefd. Daarnaast kunnen alle gasten gebruikmaken van roomservice.

Alle verblijven in het Paira Daiza Resort zijn in halfpension. Er zijn dus geen verborgen kosten. Alle overnachtingen zijn inclusief twee volledige dagen toegang tot het park (vòòr het dagpubliek), ontbijt en avondmaal, 24 uur op 24 toegang tot The Last Frontier en The Land of the Cold, parking en een welkomstgeschenk.

Overnachten tussen de dieren van Pairi Daiza kan al vanaf 129 euro per persoon. Meer informatie vind je op pairidaiza.eu.

 

Volg ons op sociale media of contacteer ons