Koninklijk overnachten in een Brussels paleis

Koninklijk overnachten in een Brussels paleis

9 februari 2021 2 Door Deugenieten

Om de lockdownmaatregelen te verzachten heeft Steigenberger Wiltcher’s een volledig aanbod uitgewerkt voor wie er even tussenuit wil met het gezin. Knuffels voor de allerkleinsten, oppasdiensten, aangepaste badjassen, lunchboxmenu’s voor klein en groot… Alles is aanwezig zodat iedereen van elk moment kan genieten. En wie zonder kinderen wil genieten kan opteren voor een van de drie prestigieuze formules: Bentley en champagne, gastronomie of erotiek.

Steigenberger Wiltcher’s is een historisch gebouw en wordt beschouwd als een van de mooiste paleizen van de hoofdstad. Het ontvangt met evenveel respect zakenmensen, koppels en gezinnen. Want ja, een verblijf met het gezin in een paleis kan een heuse afleiding zijn zonder het vliegtuig te hoeven nemen.

Het hotel ligt in het hartje van Brussel aan de exclusieve winkelstraat Avenue Louise. In de 267 kamers en suites word je verwend met een stijlvolle inrichting en comfort van hoge klasse. Hiertoe behoren onder andere airconditioning, flatscreen-tv, strijkijzer, bureau, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten.

Het regeringscentrum van de Europese Unie, de binnenstad met Manneken Pis en de Grote Markt, en het Centraal Station liggen op wandelafstand.

Aangepaste activiteiten voor het hele gezin

Wens je met de kinderen van een prestigieus verblijf te genieten? Dat kan in Brussel in een van de meest prestigieuze paleizen van het koninkrijk. Met complete pakketten past het hotel zich aan ieders behoefte aan. Een VIP-kaart met kortingen en verrassingen voor de kinderen, beddengoed aangepast aan alle leeftijden, een 24-uurs oppasdienst,… Kortom tal van kleine attenties die iedereen van gedachten zullen doen veranderen over de schijnbare soberheid van de ‘grands hôtels’.

Zoals je van dit hotel met hoogstaande service kan verwachten hoef je niet alles te plannen. Het vriendelijke personeel zorgt voor alles. Het hotel biedt namelijk twee EXTRAVAKIDS-formules aan: een voor kinderen van 0 tot 3 jaar en een voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met de formules kunnen ouders van hun verblijf genieten zonder familiale verplichtingen of eindeloze checklists. Elk gezin kan zo volop genieten van alle activiteiten en voorzieningen die speciaal voor hen zijn ontworpen. Tot slot wijst het hotelpersoneel je graag de weg naar de bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving.

Genieten met z’n twee

Voor wie gezellig met z’n twee wil genieten biedt het hotel drie verwenformules aan. Zo kan je kiezen voor het comfort van de luxueuze Bentley Mulsanne. De chauffeur komt je dan thuis ophalen of rijd je rond tijdens een shoppingtrip. Andere opties omvatten rozenblaadjes, een fles champagne, de genotsarrangementen uit het gamma “Madame Rêve” of gastronomische maaltijden die op de kamer worden geserveerd.

Alle aanbiedingen zijn te ontdekken op de website van het hotel.

Lees ook: Toerist in eigen land: op trot in bruisend Brussel

Volg ons op sociale media of contacteer ons