Jill Mansell zorgt met ‘Tot aan de zon en terug’ voor zomerse feelgood

Jill Mansell zorgt met ‘Tot aan de zon en terug’ voor zomerse feelgood

3 juni 2021 0 Door Deugenieten

Jill Mansell zorgt met haar nieuwste boek ‘Tot aan de zon en terug’ alweer voor een prachtig feelgoodverhaal vol humor en liefde. Dankzij de roze pagina’s zag de zomer er nog nooit zo rooskleurig uit!

Wie liefhebber is van de betere chicklit, de eigentijdse romantische fictielectuur voor en door jonge vrouwen, kent ongetwijfeld de boeken van Jill Mansell. Zij is een absolute bestsellerauteur wat betreft dit populaire genre. Zopas verscheen haar nieuwe boek ‘Tot aan de zon en terug‘, een feelgoodverhaal dat deze zomer door heel wat vrouwelijke lezers zal worden verslonden. En wat het extra leuk maakt: Het boek bestaat uit roze pagina’s, iets wat de sfeer van het verhaal alleen maar ten goede komt.

Liefde met een twist

Didi heeft haar zaakjes goed voor elkaar. In het dagelijkse leven is ze manager van het hotel dat haar ouders haar hebben nagelaten na hun pensioen. Tussendoor geniet ze van de fijne momenten met haar hechte groep vrienden. Bovendien staat Didi op punt om te trouwen met de liefde van haar leven. Kortom, het leven ziet er rooskleurig voor haar uit.

Toch dreigt haar leven even op zijn kop te gaan staan wanneer een van haar hotelgasten een wel erg bekend gezicht blijkt te zijn. Didi komt na dertien jaar opnieuw oog in oog te staan met Shay, haar eerste grote liefde. Destijds vertrok Shay met de noorderzon, brak Didi’s hart en liet nooit nog van zich horen. Nu hij na zovele jaren opnieuw voor haar neus staat, komen de gevoelens van weleer terug. Toch is Didi niet van plan om haar leven overhoop te laten halen, zeker nu ze op trouwen staat met haar verloofde.

Maar Didi is niet de enige bij wie de gevoelens van destijds weer oplaaien. Ook bij Shay komen de vlinders terug. Net als het schandaal dat met zijn vertrek gepaard ging en nu weer de kop opsteekt. Na zoveel tijd komen de lang verborgen geheimen alsnog aan het licht.

Koningin van het feelgoodverhaal

‘Tot aan de zon en terug’ is, net als alle andere boeken van Jill Mansell een echt feelgoodverhaal. De gevoelens tussen Didi en Shay vormen het hoofdverhaal, maar zoals steeds heeft Mansell ook genoeg aandacht aan nevenpersonages met hun eigen verhaallijnen. In al haar boeken zijn die trouwens belangrijk om tot een mooi verhaal te komen. Op die manier weet Mansell ook dit boek weer boeiend te houden van begin tot einde.

Jill Mansell weet hoe ze vlotte verhalen moet schrijven om de lezer gefascineerd te houden. Haar boeken gaan over de aantrekking en het afstoten van de liefde, de vele moeilijkheden die daarmee gepaard gaan maar die, geheel volgens verwachting, leiden naar een happy end. Ook in ‘Tot aan de zon en terug’ is dat niet anders.

En al is de rode draad doorheen al haar boeken dezelfde, toch heeft Mansell een grote schare fans die keer op keer uitkijken naar haar nieuwste boek. Het is net dat voorspelbare einde dat de lezers van haar boeken aantrekt. Ook al is het verhaal steeds nieuw en verrassend, je weet dat je op het einde van Mansells boek opgelucht kan ademhalen omdat alles een goed einde kent.

Jill Mansell weet met ‘Tot aan de zon en terug’ alweer een eigentijds, vrolijk en romantisch verhaal te brengen dat deze zomer door heel wat vrouwen met plezier zal worden gelezen in de tuin of ergens op het strand. Met dit boek bewijst Mansell nog maar eens dat ze terecht de koningin van het romantische feelgoodboek is. Geen wonder dat haar razend populaire boeken onweerstaanbaar zijn voor heel wat vrouwen!

Wil je zelf ontdekken welk geheim Shay met de noorderzon deed verdwijnen? Of wil je te weten komen of de eerste liefde tussen Didi en Shay weer zal opflakkeren? Stort je dan helemaal op de roze pagina’s van het boek en laat je verrassen! ‘Tot aan de zon en terug’ is verkrijgbaar in de boekhandel of kan je hier online bestellen.

Lees ook: All my life: een romantisch drama waarin liefde de dood overwint

Volg ons op sociale media of contacteer ons