Er is altijd wel een reden voor Crousty, het krokant tussendoortje van Leonidas

Er is altijd wel een reden voor Crousty, het krokant tussendoortje van Leonidas

20 september 2021 4 Door Deugenieten

Crousty is het nieuwe tussendoortje van Leonidas dat makkelijk mee te nemen is en voor een krokant pauzemoment zorgt onderweg, op school of op het werk.

Als er één ding is waar we als Belgen trots op mogen zijn dan zijn het wel onze pralines. Een van de bekendste merken op de markt is Leonidas. Wie pralines koopt van Leonidas weet dat hij heerlijke en betaalbare pralines met een niet te evenaren smaak en kwaliteit koopt. De pralines van Leonidas worden vandaag de dag in meer dan 1300 winkels over de ganse wereld verkocht. Leonidas biedt meer dan 100 soorten pralines aan, die stuk voor stuk vervaardigd zijn op basis van chocolade met 100% pure cacaoboter. Eén van de bekendste pralines is de manon. De met witte chocolade omhulde botercrème met koffiesmaak, al dan niet voorzien van een hazelnoot, is dan ook één van de lievelingspralines van Deugenieten.

Sinds vorig jaar biedt Leonidas, naast hun gekende pralines, enkele nieuwe chocoladeverwennerijen aan die geschikt zijn voor elk moment van de dag. Aan het Pause-gamma, dat reeds bestond uit drie heerlijke chocoladeproducten, wordt nu een knapperige nieuwe variant toegevoegd: Crousty.

Krakend krokant

Crousty is niet zomaar een chocolaatje. Onder een heerlijk omhulsel van Leonidas melkchocolade verbergt zich een knapperig en luchtig moutkoekje en een zachte praliné. Dat maakt dat Crousty een speels karakter heeft en daarom ideaal is voor iedere chocoladeliefhebber.

Bovendien zit Crousty in een handige verpakking die makkelijk mee te nemen is in een handtas, mannentas of schooltas. Zo heb je steeds een heerlijke chocoladelekkernij op zak voor een krokante pauze onderweg, op school of het werk. Wil je je populair maken bij vrienden of collega’s? Neem dan voor de koffiepauze een doosje Crousty mee. Wedden dat jullie dubbel zo lekker van de pauze zullen genieten? Of kruip thuis gezellig in de zetel onder een warme deken en zet een film op. Met een doosje Crousty erbij kan de filmavond gegarandeerd niet meer stuk.

GIVEWAY – Zin om je tanden te zetten in deze krokante Crousty? Wie weet komt er binnenkort een doosje jouw richting uit!

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: 4 lekkere gerechtjes met slechts 7 ingrediënten en ‘Klaar in 20 minuten’

Volg ons op sociale media of contacteer ons