Dompel je onder  in de culinaire wereld van Knokke-Heist

Dompel je onder in de culinaire wereld van Knokke-Heist

19 augustus 2020 4 Door Deugenieten

De laatste week van augustus zet Knokke-Heist haar smakelijke troeven nog meer in de picture met een gastronomische belevingsweek genaamd GOESTE.

GOESTE is de perfecte aangelegenheid om het culinair aanbod in Knokke-Heist (her)ontdekken. De gemeente Knokke-Heist organiseert deze belevingsweek om de lokale horeca een extra duw in de rug te geven tijdens deze moeilijke tijden.

De deelnemende restaurants leggen tussen 21 en 30 augustus hun klanten rijkelijk in de watten en voorzien tijdens die periode leuke extraatjes binnen volgende thema’s:

  • Streek op je bord
  • Leuk met de kids
  • Achter de schermen
  • Streepje muziek
  • Wine & Dine

De restaurants kiezen voor een centraal thema of combineren verschillende thema’s. Zo geniet je van een glaasje bubbels, maak je persoonlijk kennis met de chef of neem je een exclusieve kijk achter de schermen.

Tijdens GOESTE kan je lekker wegdromen bij fantastische livemuziek of luisteren naar een deskundig woordje uitleg van de sommelier. Je ontdekt letterlijk wat de streek te bieden heeft en er wordt voorzien in een kidsproof etentje.

Ieder restaurant biedt ook een speciaal belevingsmenu aan waar je enkel tijdens GOESTE kan van smullen! Een volledig overzicht van de deelnemende restaurants vind je hier.

Lees ook: Knokke-Heist lanceert interactieve fiets- & wandelroutes

Volg ons op sociale media of contacteer ons