CreaChick zorgt voor urenlang puzzelplezier

CreaChick zorgt voor urenlang puzzelplezier

29 november 2021 0 Door Deugenieten

Afgelopen jaar hebben heel wat mensen het plezier van puzzelen ontdekt. Ook bij Deugenieten weten we ondertussen hoe rustgevend puzzelen kan zijn. Onlangs lieten we alle stukjes netjes in elkaar passen in de eerste puzzel van CreaChick.

Op onze zoektocht naar originele puzzels ontdekten we deze leuke CreaChick puzzel. CreaChick is het alter ego van Maris van Modem, een Nederlandse creatieve dame die graag aan de slag gaat met pen en penseel, zolang het maar creatief is. Ze bracht onlangs haar eerste puzzel uit die ze helemaal zelf ontworpen en met de hand getekend heeft.

Het leven zoals het is: het winkelcentrum

Het mag gezegd: creatief is CreaChick wel. De puzzel ziet er origineel en leuk uit. De puzzeltekening speelt zich af in een druk shoppingcenter waar van alles te beleven valt. En zoals in elk winkelcentrum zijn er ook hier heel wat winkeltjes, kraampjes en eettentjes waar een hele verscheidenheid aan mensen rondhangen. Er valt in deze cartooneske plaat dan ook enorm veel te ontdekken: rolschaatsende kids, een vrouw die schrikt wanneer haar pashokje wordt opengetrokken door een kat, een kledingrek dat omvalt, mensen die uitglijden over een gemorste milkshake. Kortom er loopt van alles mis in het overvolle winkelcentrum.

Bovendien barst de puzzel van de kleine details waardoor je elke keer weer iets nieuws spot. Zo zitten er verschillende dieren in de puzzel verwerkt die je niet meteen opmerkt wanneer je de puzzel voor het eerst bekijkt. Het is pas gaandeweg, tijdens het leggen van de puzzel, dat je al die kleine leuke details ontdekt.

1000 stukjes zoekplezier

Naast een goed gevulde puzzelprent die uit 1000 stukjes bestaat, zit er, gelukkig maar, ook een poster op ware grootte in de doos. Dat maakt het puzzelen iets makkelijker wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar waar dat ene stukje puzzel nu eigenlijk hoort te zitten. En wanneer je de puzzel helemaal af hebt, is de fun nog niet gedaan. Op de achterzijde van de poster staan namelijk nog enkele zoekopdrachten waarbij je op speurtocht moet naar bepaalde objecten in de puzzel. Zo krijgt de puzzel een interactief tintje en garandeert hij je, echt wel, urenlang puzzelplezier.

Deze CreaChick puzzel is zonder twijfel een erg mooie en aangename puzzel om te maken. Bovendien zijn zowel de doos als de puzzel van erg hoge kwaliteit. De puzzelstukjes zijn stevig en bovendien bedrukt op de achterzijde. Wat aangenaam is bij de CreaChick puzzel is dat de stukjes dankzij de zorgvuldige afwerking makkelijk en perfect in elkaar passen. Je hoeft dus nooit te twijfelen of een stukje nu wel of niet juist ligt. Heel wat puzzelstukjes hebben bovendien uitzonderlijke vormen waardoor het puzzelen meteen extra leuk maar ook extra pittig wordt. Deze CreaChick puzzel is dan ook een absolute aanrader voor elke puzzelliefhebber die van een uitdaging houdt!

Je kan de CreaChick puzzel, net als een pak andere producten van CreaChick, makkelijk hier online bestellen.

Lees ook: Nieuw bordspel van ‘Het Rad’ brengt het meest legendarische spelprogramma bij je thuis

Volg ons op sociale media of contacteer ons