‘Bike Life’: de wereld ontdekken per fiets

‘Bike Life’: de wereld ontdekken per fiets

21 november 2020 0 Door Deugenieten

‘Bike Life’ gaat over de reisavonturen van een koppel dat de wereld per fiets verkent. Het boek staat vol mooie natuurfoto’s aangevuld met verrassende anekdotes en de nodige tips om al fietsend op reis te gaan.

Bike Life‘ vertelt het verhaal van Tristan en Belén die diverse fietsreizen door Europa, Noord-Amerika en Centraal-Azië maakten. Beiden vertellen meer over zichzelf en nemen je daarna mee tijdens hun prachtige reisavonturen over de hele wereld. Het boek bevat mooie panoramische foto’s van de natuur maar evengoed foto’s van mensen die ze op hun reispad leerden kennen. De auteurs vertellen vol passie over hun fietstochten en lange ritten waardoor het boek een en al avontuur uitstraalt. Maar er staan ook interessante tips in voor het plannen van je eigen fietstocht, originele plaatsen om te overnachten en niet te missen plekken. Ze geven tenslotte ook een aantal aanbevolen routes mee om het meeste uit je avontuur te halen.

Wereldreis per fiets

Het boek is een must voor elke fietsliefhebber en tevens een inspiratie voor iedereen die houdt van reizen en avontuur. De persoonlijke anekdotes en tips over de vele zaken die Tristan en Belén onderweg hebben geleerd, zijn interessant en leerrijk voor elke reisliefhebber.

‘Bike Life’ laat je wegdromen bij het lezen en zien van al die prachtige reisavonturen. Je krijgt spontaan zelf zin om op avontuurlijk pad te trekken. Al is dat in deze uitzonderlijke tijden niet zo makkelijk. Om die reden is dit prachtige boek dan ook een fijn alternatief om virtueel op reis te gaan, je te verdiepen in de verhalen van dit jonge koppel en helemaal weg te dromen bij prachtige panoramische natuurfoto’s. Dankzij de fraaie uitvoering is het meer dan 250 pagina’s tellende boek erg leuk om te geven én te krijgen tijdens de komende feestdagen.

‘Bike Life’ geeft antwoord op de meeste vragen rond deze spannende manier om de wereld te verkennen. Misschien is deze manier van reizen wel een erg goed alternatief als je coronaproof wil reizen en je contacten buiten je bubbel wil beperken. Reislustigen die de microbe te pakken hebben, vinden het Engelstalige boek online bij bol.com en BookSpot of in de lokale boekhandel.

BoekenBoeken
BookSpot de online boekwinkel
Volg ons op sociale media of contacteer ons