THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus voor derde jaar op rij verkozen tot ‘Europe’s Leading Airline Lounge’

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus voor derde jaar op rij verkozen tot ‘Europe’s Leading Airline Lounge’

23 oktober 2021 0 Door Deugenieten

Voor het derde jaar op rij is THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus op Brussels Airport uitgeroepen tot ‘Europe’s Leading Airline Lounge’. THE LOFT is de unieke lounge van Brussels Airlines in samenwerking met Lexus.

Tijdens de jaarlijkse World Travel Awards hebben zowel loungegasten als professionals uit de reissector THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus uitgeroepen tot ‘Europe’s Leading Airline Lounge 2021‘. THE LOFT is een uniek loungeconcept waarbij comfort, technologie en design centraal staan, in combinatie met een mix van ‘Belgitude’ en Japanse gastvrijheid. De lounge op Brussels Airport heeft deze gewaardeerde onderscheiding elk jaar gewonnen sinds de opening in 2018.

Na de pandemie werd de lounge in juni van dit jaar heropend na een sluiting van acht maanden. Gasten worden in THE LOFT verwelkomd met de hoogste veiligheidsvoorzorgen, waaronder onopvallende COVID-borden en persoonlijke touches zoals een persoonlijk welkomstproces, traditionele warme Japanse ‘Oshibori’-handdoeken en digitale kranten. Het buffetconcept werd aangepast om besmettingsrisico’s te beperken en in afwachting van de terugkeer van de gepassioneerde Neuhaus-maître-chocolatier, wordt Neuhaus-chocolade nog steeds aangeboden aan alle loungegasten.

Wencke Lemmes-Pireaux, Head of Customer Experience, Product & Marketing: “Ons personeel slaagt erin om onze gasten een ontspannende ervaring te bezorgen in THE LOFT en dit onder uitdagende omstandigheden. Samen met onze partners die gedreven zijn door topkwaliteit, hebben we er onze missie van gemaakt om onze gasten elke dag opnieuw het gevoel te geven dat er goed voor hen gezorgd wordt. Het feit dat, naast reis- en toerisme professionals, deze zelfde klanten voor de derde opeenvolgende keer THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus verkozen hebben tot ‘Europe’s Leading Airport Lounge 2021′ is de mooiste beloning die we konden krijgen. Ik wil het team en alle betrokken partners bedanken voor hun toewijding en voor het feit dat ze altijd voor gastvrijheid, en daarmee onze klanten, voorop zetten.”

THE LOFT op Brussels Airport bouwt voort op de bekroonde INTERSECT BY LEXUS-ruimtes in Tokio, Dubai en in het trendy Meatpacking District in New York. Dit nieuwe loungeconcept voor internationale reizigers is geïnspireerd op de luxe, het design en de traditionele Japanse ‘Omotenashi’ gastvrijheid van Lexus. Het benadrukt een verdere uitbreiding van Lexus buiten de premium autowereld als een wereldwijd luxe lifestyle merk.

Op een oppervlakte van meer dan 2.000 m2 biedt THE LOFT plaats aan maximaal 500 gasten. De lounge is verdeeld in ruimtes met verschillende sferen en functies, waaronder een centrale bar, zitzones en een break-out ruimte die ideaal is voor mensen die onderweg moeten werken.

In lijn met de merkpropositie ‘Feel More’ van Lexus kunnen lounge gasten genieten van een overvloed aan faciliteiten voor een ontspannen bezoek, met mogelijkheden om zich onder te dompelen in de wereld van Lexus. Zo kunnen ze deelnemen aan een masterclass door een chocolademaker van Neuhaus, zich ontspannen in de SPA Grohe douchesuites of tot rust komen in de slaapruimtes met sterrenhemel en LS Shiatsu-massagestoelen. Daarnaast zorgen bekroonde kunst- en designelementen van Lexus, waaronder een Lexus Boardroom met een Mark Levison audiosysteem, voor de nodige inspiratie. Tot slot worden er ook allerlei evenementen waaronder wijnproeverijen en muziekrecitals gorganiseerd. 

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus is volledig operationeel, met Lexus Brand Ambassadors die je elke dag van 05.00 tot 21.00 uur een aangenaam Omotenashi-welkom bieden.

Lees ook: Nood aan wat zonne-energie? Brussels Airlines en TUI vliegen je naar de winterzon

Volg ons op sociale media of contacteer ons