THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus opnieuw verkozen tot “Europe’s Leading Airline Lounge”

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus opnieuw verkozen tot “Europe’s Leading Airline Lounge”

2 november 2020 0 Door Deugenieten

Voor het tweede jaar op rij is THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus op Brussels Airport uitgeroepen tot “Europe’s Leading Airline Lounge” tijdens de jaarlijkse World Travel Awards.

De World Travel Awards is een wereldwijd bekend ereprogramma dat organisaties uit de toeristische sector beloont voor hun uitmuntende service en kwaliteit. Zowel klanten als professionals uit de reis- en toerismesector hebben voor THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus gestemd als winnaar in zijn categorie.

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus opende de deuren op 25 juni 2018 als een ontspannende nieuwe omgeving voor internationale reizigers, geïnspireerd door Lexus’ luxe, design en het toppunt van gastvrijheid: Omotenashi.

Belgitude

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus biedt een uniek loungeconcept waarbij comfort, technologie en design centraal staan, in combinatie met een mix van ‘Belgitude‘ en Japanse gastvrijheid. Je vindt er onder meer een unieke chocolade-ervaring gehost door een Neuhaus meester chocolatier, verse en biologische maaltijden en drankjes van Foodmaker en Rombouts, en een biertap met de beste Belgische bieren.

De lounge markeert de verdere expansie van Lexus als een wereldwijd luxueus lifestyle merk, ook buiten de premium autowereld. Lounge gasten kunnen genieten van een brede waaier aan faciliteiten om hun bezoek comfortabel en ontspannend te maken terwijl ze tegelijkertijd ondergedompeld worden in de wereld van Lexus.

Het geheel is verdeeld in verschillende ruimtes met elk hun eigen sfeer en faciliteiten, inclusief een centrale bar, verscheidene zones om rustig te zitten en een break-out zone die ideaal is voor reizigers die onderweg willen werken. Zo kan je een power nap doen in de individuele slaapruimtes, genieten van een weldoende massage in de Lexus LS Shiatsu-effect massagestoelen of jezelf opfrissen in de ‘At Home SPA’ douche suites van Grohe. De lounge organiseert bovendien regelmatig events gaande van wijnproeverijen tot optredens van muziekensembles.

Naar aanleiding van de beslissing van de Belgische federale regering om de horecasector tijdelijk te sluiten in de strijd tegen de verspreiding van COVID-19, is THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus momenteel gesloten. Brussels Airlines en Lexus stellen ondertussen alles in het werk om een veilige heropening mogelijk te maken zodra de omstandigheden dit toelaten.

Lees ook: Deze winter kan je vanop Brussels Airport naar 120 bestemmingen reizen

Volg ons op sociale media of contacteer ons