Tastyoo, de nieuwe ‘home made’ maaltijdbox die je tijd bespaart

Tastyoo, de nieuwe ‘home made’ maaltijdbox die je tijd bespaart

19 november 2021 1 Door Deugenieten

De hele week een gevarieerde maaltijd op tafel toveren is niet altijd gemakkelijk. Voor wie niet wil inboeten aan kwaliteit maar toch ‘home made’ wil eten, heeft Tastyoo dé oplossing: kant-en-klare maaltijden die snel en eenvoudig aan huis worden geleverd. En dankzij het ruime en gevarieerde assortiment is er voor elk wat wils!

Zoals we allemaal wel weten neemt koken redelijk wat tijd in beslag. En laat tijd nu net datgene zijn waarvan we er allemaal te weinig hebben. Gelukkig heeft Tastyoo de oplossing! Door zelfgemaakte maaltijden te leveren, laat Tastyoo je volop van je maaltijd genieten, zonder aan kwaliteit te verliezen! Je hoeft namelijk zelf geen boodschappen meer te doen en dus ook niet meer te koken.

Gerechten zoals thuis

De gerechten worden elke dag met passie klaargemaakt door Nico en Laurent, de twee chefs van Tastyoo. Zij zorgen voor originele huisgemaakte gerechten, boordevol kwaliteitsvolle ingrediënten, in individuele of gezinsporties. En omdat alles op het moment zelf wordt klaargemaakt zijn de maaltijden supervers en langer houdbaar. Bovendien verandert het menu om de drie maanden zodat je op het juiste moment van lekkere seizoensproducten kan genieten.

Drie categorieën

Tastyoo ontwikkelde drie categorieën in drie prijsklassen zodat iedereen zijn gading vindt. In Tasty Gourmet vind je verfijnde gerechten zoals op restaurant, maar dan zonder het huis uit te moeten. Tasty Classics verwent de grootste lekkerbekken met comfort food met een Tastyoo-twist. Met Tasty Healthy tenslotte eet je lekker en gezond. Kortom, je hebt geen enkele reden meer om het niet te doen!

Hoe bestellen bij Tastyoo?

Heb je honger gekregen en zin om de gerechten van Tastyoo uit te proberen? Bestellen uit de ruime keuze aan gerechten kan via de website of de Tastyoo-app. Alle Tastyoo-maaltijden worden binnen 48 uur bij je thuis of op kantoor bezorgd (gratis vanaf € 50) in Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant en de regio’s Antwerpen, Gent en Namen. Je vindt de maaltijden ook in sommige Delhaize-supermarkten. Meer info en bestellen via Tastyoo.com.

Lees ook: Geef je thee- en koffiemoment een extra boost met Chocolate Balls van Aubrion

Volg ons op sociale media of contacteer ons