SodaStream, jouw verfrissende metgezel voor thuis en onderweg

SodaStream, jouw verfrissende metgezel voor thuis en onderweg

25 juli 2022 0 Door Deugenieten

Tijdens deze warme dagen is het meer dan ooit aangeraden om je lichaam voldoende te hydrateren. Met het sprankelende water van SodaStream kan dat makkelijk en snel. En dankzij SodaStream Bio geef je nu ook een verfrissende smaak aan je bruiswater.

Het is zomer en de warme dagen volgen elkaar in sneltempo op. Tijdens deze zonnige dagen verliest het menselijk lichaam heel wat vocht door transpiratie. Het is dan ook van groot belang om je lichaam voldoende vocht door middel van water toe te dienen. Uitdroging tijdens deze hete zomerdagen is immers een reële bedreiging aangezien ongeveer 60% van het menselijke lichaam bestaat uit water. Hydradatie is dan ook belangrijk om je lichaam gezond te houden.

Ook bij Deugenieten drinken we tijdens deze zomerse dagen heel wat meer dan anders. En nee, dat hoeven niet steeds alcoholische drankjes te zijn. Dankzij de bruiswatertoestellen van SodaStream lukt het ons makkelijk om voldoende water te drinken. De hervulbare fles vullen met kraantjeswater, bubbels toevoegen met het SodaStream ART-toestel en klaar is kees.

Waters met een bio-smaakje

De bruisende waters die ons SodaStreamtoestel levert, vinden we heerlijk verfrissend. Om onszelf te motiveren voldoende water te blijven drinken, voegen we af en toe een van de SodaStream Bio-smaken aan onze bruiswaters toe. Zo krijgt ons lichaam het nodige water dat het nodig heeft, en hebben we toch steeds een bruiswater met een afwisselende smaak. Er zijn vier SodaStream Bio-smaken: Zwarte Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade. De natuurlijke fruitsmaken zijn samengesteld uit enkel biologische ingrediënten, zijn 100% plantaardig, en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. Bovendien zijn de herkenbare SodaStream Bio-flesjes erg duurzaam. Ze worden gemaakt van minimaal 75% gerecycleerd glas en zijn ze volledig recycleerbaar, wat het milieu alleen maar ten goede komt. Ben je benieuwd naar welke drankjes je nog meer kan maken met SodaStream Bio, neem dan een kijkje op de website van SodaStream voor enkele verfrissende recepten.

Hydrateren, ook onderweg

Aangezien deze Deugenieten vaak onderweg zijn, is het van belang om ook dan voldoende te hydrateren. De My Only Bottle is daarbij de ideale reisgezel. Deze druppelvormige fles van een halve liter is superhandig om overal mee te nemen. De herbruikbare fles to-go past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en bovendien vaatwasbestendig. Dankzij het draagkoordje is My Only Bottle uiterst geschikt om mee te nemen tijdens uitstapjes. Naast de fles in verschillende hippe kleuren is er een My Only Bottle met een speciale sportdop waardoor het hydrateren tijdens het sporten een koud kunstje wordt.

De SodaStream bruiswatertoestellen en accessoires zijn te koop in verschillende grootwarenhuizen en online bij onder meer bol.com.

Lees ook:

Volg ons op sociale media of contacteer ons