Polyamorie staat centraal in de feelgoodkomedie ‘De ideale vrouw’ van Theater M.

Polyamorie staat centraal in de feelgoodkomedie ‘De ideale vrouw’ van Theater M.

24 januari 2020 0 Door Deugenieten

Liefde kan mooi zijn, maar het is niet altijd eenvoudig op die roze wolk…

Theater M heeft ondertussen ervaring in het maken van theaterproducties over ‘liefde’, in al zijn facetten. Recent bracht het nog de komedie ‘Partnerruil’ over, je raadt het al… Vanaf 19 maart pakt Theater M uit met de feelgoodkomedie ‘De ideale vrouw‘ waarin polyamorie het centrale thema is.

Een verhaal over polyamorie, een relatievorm waarbij je relaties aangaat met meer dan één persoon tegelijk en waar er open over wordt gecommuniceerd. Net bij dat laatste knelt in deze productie het schoentje. Tom werd verliefd op Chloë en ook op Sofie. Hij is gelukkig met zijn ‘ideale vrouwen’, zonder dat zij elkaar kennen. Of toch? En welke keuzes maken ze? Deelt Tom hier de lakens uit of hebben – zoals al eeuwen het geval is – de vrouwen het voor het zeggen?  Je komt het allemaal te weten in deze nieuwe, eigen productie van theater M.

Drie jonge, gedreven spelers met heel wat ervaring schitteren in hun rol: Ken Verdoodt, die bekend is uit ‘Amika’ maar ook als Vlaamse stem van Bob De Bouwer. Annelies Boel speelt momenteel mee in de spektakelmusical ’40-’45 maar binnenkort ook in de musical ‘Daens’. En tenslotte is er ook Elise Roels die we kennen als Emma uit de één-serie ‘Thuis’.

Vanaf 19 maart kom je met de glimlach meer te weten over polyamorie bij theater M te Mechelen en vanaf 19 juni in de zwarte zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen. Info en tickets: theaterM.be

Volg ons op sociale media of contacteer ons