Onze 6 favoriete cadeaus voor Vaderdag

Onze 6 favoriete cadeaus voor Vaderdag

7 juni 2021 0 Door Deugenieten

Volgend weekend is het Vaderdag, de dag waarop we onze allerliefste papa vieren. Maar de tweede zondag van juni is tevens de ideale gelegenheid om onze partner, of waarom niet jezelf, in de bloemetjes te zetten. Voor wie nog geen cadeau gekocht heeft gingen wij op zoek naar onze favoriete cadeaus voor Vaderdag. En het beste van al, het is nog niet te laat om ze in huis te halen!

Boys and their toys

Geen idee hoe het zit met jouw papa maar die van ons is een echte aurofreak. Het liefst van al zou hij tijdens de weekends rondtoeren in een blitse sportkar type Porsche 911. Een echte life-size Porsche is helaas een beetje boven ons budget. Daddy-dearest zal het daarom moeten stellen met een Lego Creator Expert Porsche 911. De modelversie van deze legendarische sportwagen is ontworpen in nauwe samenwerking met Porsche. Het is een authentieke replica waaraan elke volwassen man uren plezier zal beleven want geef toe op ‘boys and their toys’ staat nu eenmaal geen leeftijd. Je kan de Lego Creator Expert Porsche 911 hier online bestellen.

“Hallo, wie heb ik aan de lijn?”

Smartphones staan centraal in ons leven en het is dan ook logisch dat we alleen genoegen nemen met het beste van het beste. De S21-serie van Samsung voldoet meer dan alleen aan die wens. De smartphones spelen namelijk feilloos in op de eisen die ons multimediale leven stelt. Ze integreren functies om foto’s en video’s te maken van professioneel niveau. Het innovatieve camerasysteem beschikt over meerdere lenzen en een Single Take-functie. Hierdoor neemt het toestel zonder enige moeite steeds de mooiste foto en filmt het de beste video. Je hoeft alleen maar te richten en de camera doet het werk. En geef toe welke papa wil er nu niet pronken met prachtige foto’s van zijn oogappels. De nieuwste smartphone van Samsung is beschikbaar in drie varianten: de Galaxy S21 5G, S21+ 5G en S21 Ultra 5G. Je kan ze hier online bestellen.

Een slimme pols voor papa

Een smartwatch is een handig hulpmiddel. Het apparaat verbindt ons met de mensen om wie we geven en geeft ons directe toegang tot een schat aan informatie. Met de Galaxy Watch3 bijvoorbeeld kan je in complete vrijheid en zonder smartphone het huis uitgaan want je kan via het toestel telefoneren, berichtjes sturen of muziek streamen. Je kan met de smartwatch ook SOS-berichten sturen naar toegewezen contacten om hen te laten weten waar je bent. Bovendien helpt de smartwatch om onze gezondheid beter te beheren en te begrijpen. Zo kan je via de Samsung Galaxy Watch3 bloeddruk- en elektrocardiogrammetingen uitvoeren en ben je altijd op de hoogte van je gezondheid, waar en wanneer je dat wilt. In het geval medische hulp nodig is, is de medische informatie bovendien ook snel toegankelijk om eerstehulpverleners te helpen. Een absolute must-have voor de moderne papa! Je kan de Samsung Galaxy Watch3 hier online bestellen.

Perfect getrimd met de Philips multigroomer

Omdat elke papa uniek is met zijn eigen persoonlijke stijl heeft Philips een veelzijdige multigroomer op de markt gebracht. Met maar liefst 18 hulpstukken kan elke man zijn unieke stijl van top tot teen vormgeven. Deze alles-in-één trimmer trimt en stylet gemakkelijk gezichtshaar en lichaamshaar dankzij de DualCut-mesjes. Gebruik je de groomer als bodyshaver dan zorgt de huidbeschermer ervoor dat je zelfs de meest gevoelige delen van het lichaam tot op een lengte van 0,5mm in alle veiligheid kan scheren. Bovendien is de trimmer waterdicht zodat je hem ook onder de douche kan gebruiken en schoonmaken een fluitje van een cent is. Dankzij de hoogwaardige lithium-ionbatterij kan je tot 5 uur lang scheren. Is de batterij toch onverwachts leeg dan is een snelle oplaadbeurt van 5 minuten voldoende om je één keer volledig te trimmen. Vanaf nu ziet elke papa er dus superverzorgd uit! Je kan de Philips trimmerset hier online bestellen.

“Hey google, speel papa’s favoriete muziek”

Is jouw papa ook zo verzot op nieuwe snufjes dan hebben we goed nieuws want de tweede generatie van de populaire Google Nest Hub is een absolute must-have. Voor wie niet zo bekend is met de Google Nest Hub: Het slimme apparaat lijkt op een kleine tablet die je kan verbinden met andere toestellen om zo een ‘smart home‘ te creëren. Tegelijkertijd kan je de Nest Hub gebruiken om muziek, podcasts of audioboeken af te spelen of zelfs films en series te bekijken. Of je kan de Nest Hub als keukenhulpje gebruiken. De smarthome-hub heeft een ingebouwd 7 inch touchscreen waarop alle informatie duidelijk weergegeven wordt. De Google Nest Hub beschikt bovendien over een Sleep Sensing- functie. Via ingebouwde microfoons en sensoren kan het toestel, als je de Nest Hub naast je bed zet, statistieken over je slaap bijhouden. ’s Morgens krijg je dan een overzicht van je slaapgegevens te zien. Je kan de Google Nest Hub hier online bestellen. Er is ook een grotere variant van de Nest Hub. De Google Nest Hub Max heeft een groot 10 inch touchscreen en beschikt over een camera waarmee je makkelijk kan videobellen. Zo hou je altijd en overal contact met de liefste papa. Je kan de Google Nest Hub Max hier online bestellen.

Papa is goud waard

Elke papa is uniek, onvervangbaar en onbetaalbaar. Kortom hij is goud waard. Net zoals Paco Rabanne One Million for Men. Met zijn unieke vorm en design in de vorm van een goudklomp is dit het perfecte parfum voor de perfecte papa. Het parfum is het symbool van status, macht, rijkdom, luxe en duurzaamheid. Zaken waar elke man van droomt. De ingrediënten van One Million zijn onder andere sinaasappel, pompelmoes, munt, kaneel, roos, kruiden, leder, houtkenmerken, amber en patchoeli. De mix van deze ingrediënten zorgt voor een mannelijke en sensuele geur waar elke man graag mee uitpakt. Je kan Paco Rabanne One Million for Men hier online bestellen.

Lees ook: Na meer dan 200 jaar wordt er opnieuw bier gebrouwen in de Abdij van Grimbergen

Volg ons op sociale media of contacteer ons