Onderwater slapen bij de walrussen en ijsberen in Pairi Daiza

Onderwater slapen bij de walrussen en ijsberen in Pairi Daiza

21 januari 2020 0 Door Deugenieten

Pairi Daiza Resort open binnenkort 50 nieuwe verblijven en verdubbelt zo het aantal logementen in de beste dierentuin van Europa. Het gaat om kamers met (onderwater)zicht op ijsberen, walrussen, pinguïns en Siberische tijgers. Die komen bovenop het al bestaande aanbod van lodges en kamers met zicht op beren, wolven, damherten en Stellerzeeleeuwen.

2019 betekende een belangrijk jaar voor Pairi Daiza. In juni opende het park zijn allereerste overnachtingsmogelijkheden tussen de dieren. Een aanbod dat een waanzinnig succes kende. De lodges en hotelkamers in de Canadese wereld The Last Frontier kenden gemiddeld een bezettingsgraad van 82%.

9 arrangementen vanuit 3 verschillende kijkniveau’s

De nieuwe overnachtingsmogelijkheden in het Pairi Daiza Resort, die vanaf 21 maart opengaan voor het grote publiek, bieden drie verschillende belevingsniveau’s: onder water (onder meer bij de ijsberen en walrussen), gelijkvloers of van bovenaf.

In de kamers met uitzicht op de ijsberen en de walrussen worden gasten ondergedompeld in een sfeer die tegelijk fris, warm en authentiek is. De kamers van de walrussen geven het idee te sapen in een sneeuwgrot met glinsterende witte muren en ijseffecten. Het uitzicht op de onderwaterwereld van de walrussen. krijgt u er zomaar bij.

Voor de inrichting van de kamers van de ijsberen wordt gebleekt hout gebruikt. De authentieke materialen, de warme stoffen en het nepbont bieden een maximaal comfort.

De kamers van de pinguïns dompelen de gasten onder in de wereld van de ontdekkingsreizigers van de Zuidpool. De kamers worden gekenmerkt door een mengeling van steen en scheepshout met rode tinten, aangevuld met kompassen, petroleumlampen, touwen en oude zeekaarten en domplelen de gasten onder in een op en top maritieme en unieke sfeer!

Het volledige assortiment van het Pairi Daiza Resort biedt nu overnachtingen met zicht op: Siberische tijgers, pinguïns, ijsberen, walrussen, wolven, bruine beren, zwarte beren, damherten en Stellerzeeleeuwen.

Met de toevoeging van The Land of the Cold aan het resort beslaat het immersief verblijf in het park nu een oppervlakte van 11 hectare die 24 uur op 24 voor de resortgasten toegankelijk is.

Wie boekt in het Pairi Daiza Resort krijgt niet enkel een overnachting voor zijn geld. Elke boeking omvat het verblijf van twee volledige dagen in het park en één nacht in halfpension (ontbijt en avondmaal inbegrepen). Daarbovenop geniet je van exclusieve momenten met de dieren, 24 uur op 24 toegang tot de Pairi Daiza-werelden The Last Frontier en Land of the Cold, gratis drankjes op de kamer, parking en bagageafhandeling.

De pakketten boeken kan al vanaf 130 euro per persoon via pairidaiza.eu.

Volg ons op sociale media of contacteer ons