Nieuwe lente-zomercollectie van Eden Park

Nieuwe lente-zomercollectie van Eden Park

1 februari 2023 0 Door Deugenieten

De nieuwe lente-zomer 2023 collectie van Eden Park staat bol van de stukken met levendige kleuren, originele en exclusieve motieven en flexibele, lichte en tegelijk stevige materialen. Doorheen deze collectie geeft Eden Park een originele twist aan de rugbysport met unieke en essentiële details.

De winter loopt, wat ons betreft, op zijn laatste benen en we kijken vol ongeduld uit naar de lente. Terwijl we wachten op het eerste groen aan de bomen en de voorjaarsbloeiers die het leven weer kleur geven, vinden we onder het motto ‘de kleren maken de man’ alvast volop inspiratie in de nieuwe lente- en zomercollectie van Eden Park.

Franse flair

Het premium kledingmerk Eden Park ontstond in de creatieve hoofden van Franck Mesnel en Eric Blanc, twee internationale rugbyspelers van Racing Club de France. De rugbysport was hun inspiratiebron en is dat nog tot op de dag van vandaag.

De creaties van Eden Park zijn authentiek, hedendaags, elegant en met een duidelijke signatuur. De roze vlinderdas is dan ook steeds subtiel aanwezig op elk kledingstuk. Het merk combineert die typische doordachte Franse knowhow met de unieke Franse flair.

Lente-zomercollectie

Eden Park onthult dit seizoen meerdere samenwerkingen: met Herbelin, een bekende Franse horlogemaker; de elektrische fietsen van Gitane; en Sothys, een beautymerk voor mannen.

In de nieuwe lente- en zomercollectie doet Eden Park haar eigen geschiedenis alle eer aan en denkt aan de fans van de sport met ovale bal. De mode is de uitdrukking van een eigen visie op de typische French flair; tegelijk hedendaags, premium en steeds met een verrassend detail dat het verschil maakt.

De nieuwe collectie valt op door de veelvuldige details, de exclusieve prints, het hybride karakter en de wens om duurzaamheid en creativiteit natuurlijk te matchen met zorgvuldig geselecteerde materialen van geïdentificeerde producenten. 

Je kan de nieuwe collectie van Eden Park ontdekken in de betere kledingzaak en online op EdenPark.com.

Lees ook: Stijlvol overnachten aan de oevers van de Maas in Namen

Volg ons op sociale media of contacteer ons