Maak je Tournée Minérale bruisend met SodaStream

Maak je Tournée Minérale bruisend met SodaStream

17 februari 2023 0 Door Deugenieten

Februari is de maand van Tournée Minérale. Tijdens deze 28 dagen proberen heel wat mensen hun alcoholverbruik te minderen of zelfs te bannen. Wij geven alvast wat tips om deze alcoholvrije periode makkelijk te doorstaan. Vergeet even je favoriete prosecco en maak je Tournée Minérale bruisend met SodaStream.

Ben je ook op zoek naar tips en tricks om alcoholvrij door het leven te gaan? En wil je daarbij ecologisch en duurzaam te werk gaan? Dan kan SodaStream je daar alvast bij helpen. SodaStream is een handig apparaat waarmee je kraantjeswater in een handomdraai bruisend maakt. Zet het bruiswatertoestel op je aanrecht zodat je makkelijk en snel vers parelend water kan maken. Wedden dat je sneller naar een glaasje water zal grijpen?

Maak je eigen fruitwater of mocktail

Dankzij SodaStream grijp je eerder naar de fles bruiswater, wat dan weer goed is voor een gezondere levensstijl. Wil je liever wat afwisseling van smaak, dan voeg je simpelweg een stukje limoen, komkommer of sinaasappel toe aan je glas water. Die stukjes groenten en fruit geven je bruiswater niet alleen een heerlijk smaakje, het ziet er ook nog hip uit. Je kan ook een van de vele SodaStream-biosmaken toevoegen, zoals appel, rode bes of sinaasappel. Op SodaStream.be/recepten vind je alvast inspiratie voor sprankelende niet-alcoholische cocktails. Als voorsmaakje geven je hier alvast het recept voor een heerlijke Star Kissed mocktail.

Benodigdheden:

  • 25 ml lycheesiroop
  • 15 ml limoensap
  • 30 ml appelsap
  • ½ theelepel Fruitdrop grapefruit
  • SodaStream-bruiswater

Meng de siroop en de sappen in een kan. Vul driekwart van een champagneglas met de mix en voeg als laatste het SodaStream-bruiswater toe. Garneer met de schil van de uitgeperste limoen. Cheers!

Aandacht voor de planeet

Met SodaStream ben je niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor onze planeet. Zo hoef je niet meer te zeulen met flessen uit de supermarkt en spaar je er ook heel wat plastic afval mee uit. Dat is niet alleen handig en kostenbesparend, maar ook milieuvriendelijk. Door je water uit de SodaStream herbruikbare plastic of glazen waterfles te schenken, wordt de hoeveelheid plastic afval drastisch verminderd wat uiteindelijk bijdraagt tot een schonere planeet.

Hydrateren, ook onderweg

Ook op het werk, tijdens het sporten of in de wagen heeft je lichaam vocht nodig. Dankzij My Only Bottle neem je je bruiswater in de herbruikbare fles met handige draagkoord gewoon mee. De halveliterfles past op elk SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en bovendien vaatwasbestendig. Kies een van de hippe kleuren en je bent dankzij het draagbare flesje overal voorzien van een verfrissende drank.

Door te kiezen voor SodaStream draag je bij aan het verminderen van plastic afval en een schonere planeet. Bovendien ga je door het regelmatig gebruik van je sprankelende water een bewustere levensstijl aannemen.

Lees ook: Culinaire roadtrip langs de Deutsche Fachwerkstrasse

Volg ons op sociale media of contacteer ons