Lego brengt nu al de magie van kerstavond in huis met een bezoek van de Kerstman

Lego brengt nu al de magie van kerstavond in huis met een bezoek van de Kerstman

30 oktober 2021 1 Door Deugenieten

Ho ho ho, de kerstman is onderweg. Voor niet kan wachten tot de grijze man met rode pakje en grijze baard de cadeautjes onder de kerstboom gelegd heeft brengt Lego alvast een leuke kerstman-set uit.

Of het nu voor je verjaardag of gewoon zomaar uit vriendschap is, een cadeautje krijgen is altijd leuk. En het is dan misschien nog een beetje vroeg maar wat ons betreft kan Kerstmis niet snel genoeg komen. Gezellig de kerstboom decoreren en genieten van de warme sfeer. En natuurlijk horen daar ook een aantal geschenkjes bij. Liefst van al gebracht door de goede Kerstman in eigen persoon. Om ons alvast van de kerstsfeer te laten genieten brengt Lego een leuke nieuwe speelset op de markt.

De nieuwe ‘Bezoek van de Kerstman‘-set van Lego is niet alleen een leuk bouwproject voor volwassenen, het eveneens een leuke manier om samen met de familie tijd met elkaar door te brengen. Je kan samen het gedetailleerde kersthuis bouwen en alle accessoires ontdekken voordat je het op een mooi plekje neerzet.

De nieuwe set bevat alle elementen die de kerstperiode zo speciaal maken. Zo hangen er sokken boven de open haard, staat er een bord met koekjes en een glas melk voor de Kerstman klaar en er is zelfs een plekje voor hem vrijgehouden aan tafel. En natuurlijk zijn er door het hele huis cadeautjes verstopt. Buiten het huis vind je allerlei leuke details zoals een kerstboom waarvan de lampjes oplichten wanneer je zachtjes op de boom drukt. De feestelijke sfeer wordt helemaal compleet met de cadeautjes, de brievenbus en de takken onder het ‘besneeuwde’ dak.

Lees ook: Lego viert 20 jaar Harry Potter met unieke verzamelset

Het Bezoek van de Kerstman maakt deel uit van de Lego Winterdorp collectie, een reeks feestelijke modelbouwsets met kerstthema voor volwassenen. Deze kerstset bevat vier minifiguren: vader, moeder, dochter en de Kerstman. Zo kan je eindeloze knusse kerstdagen met het hele gezin naspelen. Je kan de Kerstman zelfs via de schoorsteen in de open haard belandt zien belanden.

Heel leuk aan deze bouwset is dat het achterste dak naar buiten kan worden gedraaid waardoor je nog beter bij de slaapkamer op de eerste verdieping kunt.

Ben je op zoek naar een superleuk en uniek kerstcadeau dan is de nieuwe speelset van Lego het ideale geschenk. Met zijn vele accessoires zorgt de set voor urenlang bouw- en speelplezier, voor zowel jong als oud, en krijgen de feestdagen gegarandeerd een magisch tintje. Je kan de nieuwe ‘Bezoek van de Kerstman’ en andere leuke sets online bestellen bij Lego.com of bij bol.com.

Lees ook: De bizarre intergalactische avonturen van ‘Rick and Morty’

Volg ons op sociale media of contacteer ons