Koffie Rombouts supportert voor de Rode Duivels

Koffie Rombouts supportert voor de Rode Duivels

21 november 2022 0 Door Deugenieten

Naar aanleiding van het WK Voetbal lanceert koffie Rombouts een speciale Rode Duivels-verpakking. Zowel de gemalen koffie, de losse koffiebonen, de composteerbare voorgedoseerde koffiefilters als de koffiepads van Goudmerk zijn tijdelijk verpakt in Rode Duivels-thema.

Het wereldkampioenschap voetbal is van start gegaan en dat vieren we met een heerlijk kopje Rombouts. Het Belgische koffiemerk mag zich namelijk al jarenlang de officiële koffie van de Rode Duivels noemen en is dus de ideale ploegmaat tijdens de matchen van onze Duivels.

Om zijn steun voor het Belgische nationale elftal nog beter naar voor te brengen draagt Goudmerk, de populairste koffievariant van Rombouts, nu een Belgisch jasje. Zo kan je voor, tijdens of na de match genieten van het sublieme aroma en de vers gebrande bonen met een flinke scheut belgitude.

De gemalen koffie is verpakt in een originele blikken bewaardoos (500 g) en is een heus collector’s item voor de Belgische voetbalsupporter. Ook de losse koffie, de composteerbare voorgedoseerde koffiefilters en de koffiepads zitten in een Rode Duivels-verpakking.

“De tijdelijke nieuwe look is onze blijk van steun aan het nationale elftal, als op-en-top Belgisch familiebedrijf. We wensen de Rode Duivels alle succes op dit wereldwijde sportfeest en veel genot van onze koffie,” zegt Xavier Rombouts, Gedelegeerd Bestuurder van Koffie Rombouts

Zin gekregen in een Duivels lekker kopje koffie? De limited edition is verkrijgbaar in de supermarkt en op Rombouts.com.

Lees ook: Njam!-chef Peppe trekt op culinaire rondtrip in nieuw kookboek Giro d’Italia

Volg ons op sociale media of contacteer ons