Isabelle Beernaert betovert publiek met nieuwe dansvoorstelling Particles of God

Isabelle Beernaert betovert publiek met nieuwe dansvoorstelling Particles of God

21 februari 2023 0 Door Deugenieten

In haar nieuwste dansvoorstelling Particles of God gaat Isabelle Beernaert op zoek naar de bron. Waar komen we vandaan en vormen we als kleine partikels niet een groot geheel? Particles of God is een mystieke voorstelling die je aan het denken zet.

Deugenieten geeft een duoticket weg voor Particles of God op vrijdag 17 maart in C-mine in Genk. Meer info vind je onderaan het artikel.

Fotocredits : Kim Vos

Dankzij de voorstelling Oxytocin van Isabelle Beernaert en haar dansgezelschap, werden we vorig jaar nog overladen met het knuffelhormoon. Iets wat we in tijden van beperkte contacten erg goed konden gebruiken. Ondertussen bleef Isabelle niet stilzitten en creëerde ze haar nieuwste voorstelling Particles of God. Met deze nieuwe dansproductie mikt Beernaert hoog, buitenaards hoog zelfs. De voorstelling neemt ons mee naar het universum dat voortdurend in beweging is en wil ons even doen stilstaan bij onze rol als klein onderdeeltje van het grote geheel.

Krachtige dans

Net als de vorige producties is ook Particles of God een streling voor het oog. De energieke voorstelling zit vol krachtige dansen, afgewisseld met subtiele bewegingen die zorgen voor rustigere maar daarom niet minder intense momenten.

Fotocredits : Kim Vos

Nog meer dan anders speelt muziek een erg grote rol in deze voorstelling. Naast werk van onder meer Max Richter, Philip Glass en Jon Hopkins is er heel wat muziek te horen van componist en meesterviolist Peter Bogaert. Dankzij de actieve rol die Bogaert als violist in de voorstelling heeft, zijn dans en muziek in deze voorstelling letterlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Inspirerende voorstelling

Voeg bij de schitterende choreografie en meeslepende livemuziek nog de prachtige kostuums in aardse tinten die erg soepel meebewegen bij elke dansbeweging, en je weet dat je 75 minuten vol bewondering zal genieten van de aangrijpende voorstelling Particles of God. Wedden dat je net als de hele zaal muisstil zal zitten te genieten van deze prachtige en inspirerende dansvoorstelling? Particles of God is een niet te missen ervaring die ons alvast aan het denken heeft gezet!

Particles of God kan je in Vlaanderen nog bekijken op zondag 5 maart in Turnhout en op vrijdag 17 maart in Genk. Meer info en tickets via IsabelleBeernaert.com.

GIVEAWAY – Deugenieten geeft een duoticket weg voor Particles of God op vrijdag 17 maart in C-mine in Genk

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Atomium zet in op digitale kunst met expo Restart

Volg ons op sociale media of contacteer ons