Huiveringwekkend lekkere Halloweenballetjes van Leonidas zorgen voor geknetter in je mond

Huiveringwekkend lekkere Halloweenballetjes van Leonidas zorgen voor geknetter in je mond

26 oktober 2021 6 Door Deugenieten

Halloween komt er aan en dat zie je in heel wat straten en pleinen. Uitgesneden pompoenen en verlichte lampionnen sieren de tuinen en aan menig huis hangen grote webben met neppe harige spinnen in. Niets is te gek om in de halloweensfeer te komen. En met de Halloweenballetjes van Leonidas zorg je er alvast voor dat Halloween een lekker feest wordt.

Ook bij Leonidas laten ze de steeds populairder wordende halloweenperiode niet aan zich voorbijgaan. Dit jaar brengt het Belgische chocolademerk huiveringwekkend lekkere chocoladeballetjes op de markt. De Halloweenballetjes zijn perfect om in de griezelige sfeer te komen wanneer je je halloweenkostuum bovenhaalt, het huis versiert met vleermuisslingers, spinnenwebben en spooklantaars. Ze zijn de perfecte sfeermakers tijdens de pauze op school, het koffiemoment op het werk of gewoon voor onderweg. En uiteraard wanneer vrienden over de vloer komen, kunnen ook zij genieten van deze overheerlijke lekkernijen.

De Halloweenballetjes, die jong en oud doen watertanden, zijn er in twee smaken: Halloweenballetjes met melkchocolade en knisperende praliné die heerlijk knettert in je mond. Terwijl de Halloweenballetjes in de oranje verpakking voor een spetterende verrassing in je mond zorgen bevatten de chocoladeballetjes met geel jasje lekkere melkchocolade en hazelnootpasta. Door de opvallende kleurtjes zijn de Halloweenballetjes ideaal om in de koekjesdoos van de kids te steken of om je feesttafel mee te versieren. En wanneer op de avond van 31 oktober de kinderen uit je buurt komen aanbellen voor ‘trick or treat‘, kan je de Halloweenballetjes aan hen uitdelen. Zeker weten dat je ze griezelig gelukkig maakt!

Sinds 1 oktober 2021 gebruikt Leonidas enkel gecertificeerde cacao in al zijn chocoladeproducten, dus ook in deze Halloweenballetjes. Zo draagt het merk bij aan betere arbeids- en leefomstandigheden van meer dan tweeduizend cacaoboeren over de hele wereld. Geen reden meer om te weerstaan aan deze griezelig lekkere Halloweenballetjes!

Meer info vind je op Leonidas.com en in je lokale Leonidaswinkel. Wij zijn alvast benieuwd welke Halloweenballetjes jouw favoriet zijn. Boehahaha!

GIVEAWAY – Trick or treat! Ontdek zelf deze griezelig lekkere Halloweenballetjes van Leonidas

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Met het ‘scary pie pack’ van Les Tartes de Françoise ziet je halloweentaart er angstaanjagend lekker uit

Volg ons op sociale media of contacteer ons