Het Farcetheater bezorgt je een komische Kerst Zonder Ballen

Het Farcetheater bezorgt je een komische Kerst Zonder Ballen

13 december 2022 0 Door Deugenieten

Dit jaar zorgt het Farcetheater voor een hilarische Kerst Zonder Ballen. De komedie zorgde tijdens de première in Oudenaarde alvast voor heel wat daverende lachsalvo’s.

Zaterdag 10 december vond in Cultuurcentrum Maskerade in Oudenaarde de première plaats van de gezellige komedie Kerst Zonder ballen. Deze kerstproductie van het Farcetheater draait rond het huwelijk van George en Linda, een koppel in hun midlifecrisis, dat op de klippen loopt.

Linda, gespeeld door Christel Domen, is haar saaie leventje met haar man George (Peter Van Asbroeck) gronding beu en besluit om te scheiden. Dit alles gebeurt op het moment waarop George, op aanraden van goede vriend Karel (Donaat Deriemaeker), zich heeft laten steriliseren als verrassing voor hun huwelijksverjaardag. Karel adviseert George zelfs om nog een stap verder te gaan: een affaire beginnen als ideale goedmaker, aangezien het ook zijn huwelijk met Betty (Lieve De Coninck) heeft gered.

Bob De Moor mag in de huid van een heel erg vergeetachtige grootvader kruipen, terwijl de puberende zoon (Anthony Van Caeneghem) het kot op stelten weet te zetten. Wanneer George op kerstavond terugkomt om de scheiding te regelen, blijkt de passie toch nog niet volledig te zijn verdwenen. Dat mondt uit in een hele warme kerst waar de vonken vanaf spatten!

Deze hilarische kerstkomedie wordt in goede banen geleid dankzij de fijne regie van Chris Van Espen.

Kerst Zonder Ballen van het Farcetheater speelt nog tot en met 23 december 2022 in Oudenaarde en in januari ‘23 in Zwijnaarde en Middelkerke. Tickets via farcetheater.be.

Lees ook: Bond in Motion toont 50 originele voertuigen uit 60 jaar James Bond-films

Volg ons op sociale media of contacteer ons