Herbronnen in Aspria Royal La Rasante

Herbronnen in Aspria Royal La Rasante

9 mei 2023 0 Door Deugenieten

Op zoek naar een origineel idee om je weekend een upgrade te geven? Dompel je onder in de staycation ervaring in hotel Aspria Royal La Rasante te Brussel, een exclusief aanbod dat geldig is tijdens alle weekends tot eind augustus 2023.

Een romantische uitstap met twee in Brussel? De staycation trend wint steeds meer volgers en is ook een originele cadeautip. Het hotel Aspria Royal La Rasante heeft 19 kamers met een cosy en country look en is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in de hoofdstad.

De club heeft een exclusieve geschenkformule gelanceerd die geldig is tijdens alle weekends tot en met eind augustus 2023. De rode draad? Een onvergetelijk moment vol luxe, sport en ontspanning:

  • Een overnachting in één van de hotelkamers.
  • Toegang gedurende twee dagen tot alle faciliteiten van de club La Rasante, meer dan 1.000 m² gewijd aan sport en welzijn: fitnesszaal (cardio en spieren), zwembaden, groepslessen, tennisvelden, sauna, hamam, jacuzzi…  
  • Een flesje champagne van Rob, met passie gekozen en helemaal in lijn met het smakenfestijn dat deze voedingsmarkt kenmerkt.
  • Een geschenkenbox met ambachtelijke lekkernijen van Cuberdons Léopold, bereid met natuurlijke ingrediënten en met respect voor traditie.

Hotel Aspria Royal La Rasante is een historische boerderij die verbouwd werd tot een gezellig hotel. De kamers van het hotel variëren van Superior tot Deluxe kamers en Suites. Ongeacht het type kamer geniet je van een ervaring die ontworpen is voor comfort: handgemaakte houten meubels, luxe beddengoed, zachte badjassen en heerlijke toiletartikelen.

Het groene en uitgestrekte terrein van Aspria Royal La Rasante nodigt uit om samen met de ganse familie tot rust te komen of te werken aan de conditie. De countryclub biedt een compleet programma aan lessen, kampen en andere activiteiten gericht op zowel volwassenen als kinderen. Zo kan je er onder meer zwemmen in het binnenzwembad van 25 meter lang. Voor tennisfanaten beschikt de club over maar liefst zeven tennisvelden.

Ter ontspanning kan je een behandeling boeken in L’Institut, of je kan heerlijk tot rust komen in de sauna, de hamam en het bubbelbad. Vervolgens kan je relaxen in de groene tuin. De gezellige bar en het buitenterras van de club nodigen uit om te genieten van een verfrissend drankje. Je kan er bovendien terecht voor een lekkere maaltijd.

Meer details over deze exclusieve geschenkformule vind je op de website van Aspria.

Lees ook: Viage, food en entertainment hotspot in hartje Brussel

Volg ons op sociale media of contacteer ons