Geef je staycation een muzikale boost met de speakers van JBL

Geef je staycation een muzikale boost met de speakers van JBL

13 juli 2020 0 Door Deugenieten

Genieten op het strand met niets anders dan het geluid van de golven en de wind. Of gewoon lekker thuis genieten van je eigen zwembad. Heel leuk, maar het wordt nog veel leuker met je favoriete muziek op de achtergrond. Maak kennis met de Tuner 2 en Tuner XL van JBL: twee compacte, draagbare radio’s met een kristalhelder geluid.

Knal de volumeknop omhoog! De nieuwste en verbeterde draagbare radios van JBL zijn de ideale partner voor je eigen beach- of poolparty.

De JBL Tuner 2 (€99,99) is met zijn verbeterd ontwerp, geluid en een accucapaciteit van 12 uur klaar om overal met je mee te gaan. Je luistert naar je favoriete DAB- of FM-radiozender of verbind je telefoon met Bluetooth voor de perfecte zomerse nummers thuis of op het strand. En durft er al eens een regenbui de kop opsteken, geen nood want de IPX7 waterdichtheid biedt voldoende bescherming. 

Met de JBL Tuner XL (€149), de krachtige broer van de Tuner 2, ga je nog een stapje verder. Met 15 uur afspeeltijd uit een enkele oplaadbeurt, krachtig JBL kenmerkend geluid, Bluetooth-streaming en fantastisch design ben je klaar voor de perfecte lazy day at the beach! Dankzij de 5 voorgeprogrammeerde zenders en het eenvoudig af te lezen display is het vinden van je favoriete zenders bovendien een fluitje van een cent.

Voor wie het liever wat groter en stoerder heeft is er de Boombox 2. Met een ingebouwde powerbank om je apparaten op te Jaden, speelt de Boombox 2, je favoriete hip-hop of techno tracks waar je maar wil. Even stoeien met de waterslang in de tuin? No worries, het duurzame, waterdichte design van de Boombox 2 kan het aan. De JBL Boombox 2 is verkrijgbaar voor 499 euro. 

Hou je het liever een stuk discreter, dan kan je kiezen voor de JBL CLUB ONE (€349,). Deze hoofdtelefoon is uitgerust met geavanceerde audiotechnologie die het verlies van geluid veroorzaakt door bijvoorbeeld een bril, haar- of hoofdbewegingen compenseert. De gebruiksvriendelijke hoofdtelefoon beschikt over Bluetooth 5.0-connectiviteit voor de meest stabiele verbinding en optimale batterijduur. Naast het epische geluid is de JBL CLUB ONE uitgerust met de intelligentie van de Google Assistent, Amazon Alexa spraakassistentie en Stage+. Last but not least de JBL CLUB ONE levert de beste noise canceling van JBL tot nu toe.

Nog discreter is de JBL LIVE 300 TWS (€149). Dankzij deze volledig draadloze oordopjes kan je vrij bewegen zonder verstrikt te raken in de snoertjes.

Één van de belangrijkste kenmerken van deze volledig draadloze oordopjes is de levensduur van de batterij. Met 20 uur gecombineerd afspelen staan de oordopjes de hele dag voor je klaar. Ook voor al je vragen en commando’s, Google Assistent en Amazon Alexa liggen namelijk binnen handbereik. Swipe gewoon over de oordopjes voor activatie en je beste vrienden zijn binnen no-time gebeld.

Gratis hangmat

Deze zomer scoor je bij bestelling van meer dan 149 euro een gratis hangmat bij JBL. Het enige wat je moet doen is de code JBLSUMMER invoeren bij het afronden van je bestelling op jbl.com.

Volg ons op sociale media of contacteer ons