Creatief met LEGO: Bouw je eigen ministad met LEGO City

Creatief met LEGO: Bouw je eigen ministad met LEGO City

21 januari 2021 10 Door Deugenieten

Als je kids fan zijn van LEGO dan kijken ze ongetwijfeld naar LEGO City Avonturen op Nickelodeon. De gloednieuwe serie is gebaseerd op unieke LEGO-karakters en toont allerlei grappige, inventieve en dynamische momenten uit de grote stad.

In LEGO City Avonturen maken we kennis met de wensen, dromen en avonturen van een voortdurend groeiende gemeenschap die deze moderne metropool als zijn thuis beschouwt. Het is een stad waar de inwoners – van dappere politiemannen, gekke schurken tot overenthousiaste klusjesmannen en zingende vuilnisvrouwen – elkaar tegenkomen in hilarische en vaak onverwachte situaties.

Die dolle avonturen vol knotsgekke humor en aanstekelijke actie kunnen de kleine LEGO Masters nu zelf thuis nabouwen met de LEGO City Stadscentrum speelset.

Deze fraaie LEGO-set bevat ondermeer een pizzarestaurant, een recyclagestation, een autowasstraat, een laadpunt voor elektrische voertuigen, een dojo en een park met speeltoestel. Natuurlijk bevat de set ook een aantal leuke minifiguren waaronder een baby en een blindengeleidehond. Daarnaast bevat de speelset nog een recyclagewagen en tal van accessoires zoals pizzadozen en een serveerplank voor de pizza’s. En met de meegeleverde LEGO City wegplaten kunnen kinderen deze set vastmaken aan andere speelsets om hun stad uit te breiden zoals zij dat willen!

Maar wat is een stad zonder een skatepark? Het nieuwe LEGO City Skatepark heeft alles wat kinderen nodig hebben voor spannende skate-evenementen, waaronder een quarterpipe, helling, wip en grind rail.

Wat zit er in de doos? Hellingen, hekken, vlaggen, een wip, plus een truck en minifiguren van een crossfietser, rolstoelatleet en skater. Daarnaast bevat de doos nog een aantal accessoires waaronder helmen voor de skatende minifiguren, een mobiele telefoon en blikjes Vita Rush frisdrank. Kortom alles wat er nodig is om een compleet skatepark te bouwen. En met de meegeleverde wegplaat kan het skatepark volledig geïntegreerd worden in het LEGO City Stadscentrum.

Voor wie het echt groot ziet en een megastad wil bouwen zijn er de nieuwe LEGO City Wegplaten. Met glow-in-the-dark lantaarnpalen, stoplichten, verkeersborden, wegmarkeringen, verkeersdrempels, een zebrapad, bomen en planten zorgen deze bouwsets voor een realistische achtergrond bij elke stad. Je kan zelf bepalen hoe de wegplaten geplaatst worden. Je kan je stad er omheen bouwen en mee uitbreiden.

Heb je het LEGO Life Magazine al aangevraagd? Je ontvangt het vier keer per jaar HELEMAAL GRATIS in de brievenbus! Je kan inschrijven door te klikken op deze link

Met de nieuwe LEGO City speelsets kunnen kleine en grote LEGO Masters urenlang hun fantasie de vrije loop laten, maar voor wie de stad exact wil nabouwen zit er bij elke speelset een eenvoudige bouwgids en Instructions PLUS, een interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties waarmee je al snel een echte meesterbouwer wordt. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO-Bouwinstructiesapp voor smartphones en tablets.

De LEGO City speelsets bieden een leuke bouw- en speelervaring met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en leuke personages waar de kids hun creativiteit helemaal kunnen loslaten. De sets bevatten bovendien tal van realistische functies: Je kan de voertuigen door de wasstraat rijden om de borstels te laten draaien, de recyclagecontainers ophalen met de kraan op de truck en nog veel meer. Kortom de LEGO City sets staan garant voor een oneindige reeks verhalen waarin je kids het zo wild kunt maken als ze zelf willen.

De LEGO City speelsets zijn te koop in de LEGO Stores en in de onlinewinkel van LEGO en bol.com.

Lees ook: Haal LEGO gratis in huis via je brievenbus

Wil je zelf zo’n megacoole LEGO City Skatepark winnen? Neem dan zeker deel aan onze giveaway op Facebook en Instagram!

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

SpeelgoedSpeelgoed
Volg ons op sociale media of contacteer ons