Bond in Motion toont 50 originele voertuigen uit 60 jaar James Bond-films

Bond in Motion toont 50 originele voertuigen uit 60 jaar James Bond-films

9 december 2022 0 Door Deugenieten

De gloednieuwe tentoonstelling Bond in Motion laat je kennismaken met een originele collectie James Bond-voertuigen en memorabilia uit 60 jaar Bond-films.

Vanaf 9 december kunnen fans van James Bond in Paleis 1 op Brussels Expo kennismaken met maar liefst 50 iconische en originele James Bond-voertuigen. De tentoonstelling Bond in Motion toont de exclusieve stukken waaronder auto’s, vliegtuigen en helikopters zoals ze gebruikt werden in de 25 James Bond-films.

Een onderdompeling in de wereld van James Bond.

Bond in Motion neemt je mee op een reis door de tijd langsheen alle James Bond-films, beginnend met Sean Connery tot de meest recente films met Daniel Craig. Op een oppervlakte van 6000 m² maak je onder meer kennis met de Aston Martin DB5 uit Goldfinger, de Superleggera DBS uit No time To Die, de Q boot uit The World Is Not Enough en de schattige Little Nellie uit You Only Live Twice.

De tentoonstelling geeft filmliefhebbers de kans om naast de auto’s, boten en vliegtuigen ook kennis te maken met een aantal props, schaalmodellen, foto’s, gadgets tot en met documenten die 007 gebruikt heeft.

Naast de tientallen voertuigen en props zijn er ook fragmenten en sets uit de films te zien. Het grootste stuk is het metrovoertuig uit de film Skyfall. Indrukwekkend en een absolute primeur want het is de eerste keer dat het metrotoestel te bewonderen is op een tentoonstelling.

Wie zin heeft om na de tentoonstelling nog even in ware James Bond-stijl na te genieten kan in de bar terecht voor een coupe champagne of de beroemde ‘Shaken, not stirred’ vodka-martinicocktail.

Bond in Motion loopt van 9 december 2022 tot 14 mei 2023 in Paleis 1 van Brussels Expo. Tickets kan je hier bestellen.

Lees ook: Guy De Pré verzamelt de 100 beste platen in De Pré Selectie

Volg ons op sociale media of contacteer ons