4 bijzondere kalenders om 2023 creatief in te zetten

4 bijzondere kalenders om 2023 creatief in te zetten

27 december 2022 0 Door Deugenieten

Werkuren noteren, de hobby’s van de kinderen bijhouden, een privémomentje inplannen, uitgaan met de vrienden,… Het vergt soms heel wat puzzelwerk om alle stukjes in elkaar te laten vallen. Met een goede kalender en een duidelijke agenda kom je al een heel eind. Wij selecteerden alvast 4 bijzondere kalenders om 2023 creatief in te zetten.

De Handigste Super Family Planner

De Handigste Super Family Planner

De Handigste Super Family Planner is helemaal klaar om jouw drukke agenda en dat van je gezinsleden overzichtelijk te houden op een speelse manier. De kalender is al meer dan 15 jaar een rots in de branding voor drukke gezinnen, mensen met veel plannen en levensgenieters.

De planner is prachtig vormgegeven waardoor hij leuk hangt in de keuken, studeerkamer en ja, zelfs het kleinste kamertje. De Handigste Super Family Planner is overzichtelijk per maand ingedeeld en biedt meer dan voldoende ruimte om alle afspraken van het hele gezin te noteren. Zo vergeet je nooit meer een etentje, een verjaardag, de sportschool of het wekelijkse zakgeld voor de kids.

Dankzij de meer dan 1250 stickers achterin de planner kunnen zelfs jonge kinderen aan de slag. Zo zijn er kleurrijke en speelse stickers voor verjaardagen, sportwedstrijden, gesprekken op school, muziekles, de kapper,… en uiteraard de vakanties!

De Handigste Super Family Planner kost € 19,99 en kan je hier online kopen.

De Literaire Kattenkalender

Deze bijzondere weekkalender is er een voor de liefhebbers van katten en voor wie houdt van een portie literatuur. Ben je fan van beide, dan zal deze kalender je dubbel zo hard bekoren!

De Literaire Kattenkalender is al jaren een onmisbaar cadeau voor kattenliefhebbers en lezers. Ook in 2023 krijg je elke week een prachtige foto van een kat. Daarbij krijg je literaire schrijfsels van schrijvers en dichters die de schoonheid, luiheid, brutaliteit, elegantie, nieuwsgierigheid, kortom: de persoonlijkheid van de kat bezingen.

Het hele jaar door katten en literatuur, meer moet dat niet zijn. Je kan De Literaire Kattenkalender aanschaffen voor € 25,99 in de boekhandel of hem hier makkelijk online bestellen.

Rijksmuseum

Wie naast een praktische weekagenda graag geprikkeld wordt met een portie cultuur, zit met de agenda van het Rijksmuseum helemaal gebeiteld. In deze fraai ontworpen agenda vind je een bijzondere selectie uit de collectie van het grootste museum van Nederland. Nabijheid is het verbindende thema van alle geselecteerde kunstwerken. Zo siert ‘De liefdesbrief’ van Johannes Vermeer de voorkant.

Deze stijlvolle agenda is gedrukt op kwaliteitsvol papier zodat de kunstwerken helemaal tot hun recht komen. De agenda heeft een harde kaft, is tweetalig en bevat heel wat schrijfruimte.

De Rijksmuseumagenda is te koop voor € 17,50 in de online boekhandel.

Weekkalender De Roets

De Roets is een vaste waarde wat betreft kalenders. Deze langwerpige weekkalender laat je ook in 2023 markante mensen en historische verhalen uit onze contreien herontdekken. Bekende en minder bekende figuren en gebeurtenissen komen aan bod, steeds historisch correct en pittig verteld.

Op de cover herken je alvast Grutte Pier, Frieslands vrijheidsstrijder, radio-icoon Lutgart Simoens, Leonie Osterrieth-Mols geschilderd door Theo van Rysselberghe, componist-dirigent Lodewijk De Vocht en Paul Splingaerd, de vondeling die het in China tot mandarijn schopte.

Naast de interessante historische informatie krijg je daarbovenop elke week verrassende weetjes. Bovendien is er voldoende ruimte voor notities en zijn er voor quizfanaten heel wat historische puzzels.

Deze bijzondere kalender is een informatiebron voor groot en klein. Kortom, een ideaal eindejaarsgeschenk.

De Roets vind je in deze online winkel voor € 15,99.

Lees ook: Scheur het nieuwe jaar in met deze 6 kalenders

Volg ons op sociale media of contacteer ons