Whoppie en Floppie creëren hun eigen Sprookjesland

Whoppie en Floppie creëren hun eigen Sprookjesland

17 juli 2020 0 Door Deugenieten

Deze zomer blijft, net als vele Belgen, ook het hilarische West-Vlaamse konijnenduo Whoppie en Floppie in eigen land. Ze openen vanaf 31 juli in de Antwerpse Zuiderkroon de deuren van ‘Whoppie en Floppie’s Sprookjesland’!

Wie kent het populaire konijnenduo niet dat in tal van sprookjesmusicals komt opduiken en zorgt voor uitbundige lachsalvo’s. Zo wisten ze in de musicals ‘Roodkapje’, ‘Hans en Grietjes’ en ‘De Prinses en de Toverspiegel’ de harten van jong én oud te veroveren. En nu acht Music Hall de tijd (en de wortel) rijp voor een superleuke show met Whoppie en Floppie als absolute sterren in hun eigen show.

Lees ook: Beleef deze zomer spannende avonturen met ‘De Vijf’

Volgens Geert Allaert van Music Hall wordt ‘Whoppie en Floppie’s Sprookjesland’ de ultieme sprookjesbeleving. De beleving start met een ontvangst in Stadsbrouwerij Brasserie ’t Pakhuis, gelegen op een steenworp van de Zuiderkroon. Daarna wordt het gelimiteerde publiek in de Zuiderkroon ondergedompeld in ‘Whoppie en Floppie’s Sprookjesland’.

7 sprookjes in 7 minitheaters

De foyer van de Zuiderkroon zal 7 aparte minitheaters huisvesten, waar jong en oud op een leuke en avontuurlijke manier kennis zullen maken met telkens een bekend sprookje. Die sprookjes zijn ‘Hans en Grietje’, ‘Roodkapje’, ‘De Gelaarsde Kat’, ‘Repelsteeltje’, ‘Rapunzel’, ‘Assepoester’ en ‘De Prinses en de Toverspiegel’. Het publiek wordt opgedeeld in kleine groepjes en zal via een doorschuifsysteem alle minitheaters kunnen bezoeken.

Grandiose slotshow

Nadat alle groepjes de avontuurlijke tocht langs de 7 sprookjes volbracht hebben, wordt iedereen samen verwacht boven in de grote zaal van de Zuiderkroon. Daar zal het onnavolgbare konijnenduo Whoppie en Floppie schitteren in hun eerste eigen show. Het publiek mag zich alvast verlekkeren op een fantastische show, inclusief een heerlijke picknick. Naast het nodige sappig West-Vlaams gekibbel zullen jong en oud kunnen genieten van leuke liedjes, swingende dansjes en een portie humor om duimen en pootjes van af te likken.

Praktisch

‘Whoppie en Floppie’s Sprookjesland’ gaat open vanaf vrijdag 31 juli en speelt elke vrijdag, zaterdag en zondag tot eind augustus. De ontvangst gebeurt in Stadsbrouwerij Brasserie ’t Pakhuis – Vlaamsekaai 76, Antwerpen. Van daaruit word je in groepjes naar Zuiderkroon gebracht. Tickets & info zijn te vinden op whoppiefloppie.be.

Lees ook: Alles wat je moet weten om zelf LEGO Master te worden!

.

Volg ons op sociale media of contacteer ons