Warm je tijdens winterse dagen op aan de exclusieve XMAS Coffee van Rombouts

Warm je tijdens winterse dagen op aan de exclusieve XMAS Coffee van Rombouts

17 december 2021 0 Door Deugenieten

Speciaal ter gelegenheid van de feestdagen introduceert het Belgische koffiemerk Rombouts ‘XMAS Coffee’, heerlijk verse koffiebonen met een sfeervol aroma dat spontaan doet denken aan kerst. Deze speciale koffie is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar en ideaal om te genieten bij de kerstboom of na een gezellige feestmaaltijd.

Voor de feestdagen heeft Koffie Rombouts ‘XMAS Coffee’ ontwikkeld, een delicate melange van verschillende koffiesoorten. Deze ‘limited edition’ is samengesteld met verschillende koffiesoorten uit Burundi, Brazilië en Honduras. Zowel zacht, als met karakter en met een kruidige noot. De ‘XMAS Coffee’ blinkt dan ook uit na een heerlijke, ietwat stevige maaltijd.

Je kan de unieke kerstkoffie exclusief voorproeven in de Hypermarkt Carrefour in Zemst, waar de koffie elke vrijdag en zaterdag door Rombouts vers wordt gebrand.

Rombouts ‘XMAS Coffee’ met originele feestverpakking is behalve in de Hypermarkt Carrefour in Zemst ook in de webshop van Koffie Rombouts verkrijgbaar. Een pak van 250 gram kost 7,40 euro.

Belgisch koffiemerk

Koffie Rombouts is een Belgisch koffiemerk sinds 1896 dat koffieproducten verhandelt voor retail, horeca en kantoren. Het familiebedrijf heeft filialen en vestigingen in 35 landen. 50% van de ingevoerde koffiebonen is afkomstig van coöperaties met het Fairtrade-label, 17% van de volumes is bio. Meer informatie is te vinden op de website van Koffie Rombouts.

Lees ook: Proef de magie van kerst met de betoverende chocolade van Leonidas

Volg ons op sociale media of contacteer ons