Vernieuwde Norwegian Spirit klaar om Europa te ontdekken

Vernieuwde Norwegian Spirit klaar om Europa te ontdekken

20 februari 2020 0 Door Deugenieten

Na een complete renovatie is Norwegian Spirit klaar om vanaf 19 april 2020 de Griekse eilanden, Turkije en Israël te ontdekken.

Na 43 dagen in droogdok te hebben gelegen in Marseille is Norwegian Spirit helemaal klaar om met 14 vernieuwde zalen en extra cabins, vernieuwde openbare ruimtes en prachtige kunst op de romp Europa te gaan verkennen. Het schip vaart 17, 20 en 28-daagse cruises verspreid over drie continenten. Momenteel vaart het schip naar Dubai en Kaapstad om vervolgens op 19 april aan te komen in haar nieuwe thuishaven, Athene.

Gewilde bestemmingen

Norwegian Spirit biedt t/m 8 november 2020 zevendaagse-cruises aan naar de Griekse eilanden, Turkije en Israël.

De nieuwe routes bieden veel stops met extra tijd aan land en er worden 7 of 8 havens in een week tijd ontdekt, inclusief Rhodes, Mykonos, Santorini en Corfu in Griekenland, Kusadasi en Istanbul in Turkije, Ashdod en Haifa in Israël en Limassol op Cyprus en twee nieuwe havens voor NCL, Patmos en Volos, Griekenland.

Meest uitgebreide renovaties

Norwegian Spirit heeft de meest uitgebreide renovaties van boeg tot achtersteven ooit binnen NCL ondergaan. Het schip is onder andere voorzien van een grotere Mandara Spa, inclusief een nieuwe thermische suite en ontspanningsruimte, een grotere Pulse Fitness Center om je fitnessroutine bij te houden en het tweede Onda by Scarpetta restaurant op zee. Nieuwe restaurants die zijn inbegrepen in de prijs zijn onder andere Taste, The Local Bar and Grill, Garden Cafe, The Great Outdoors Bar en Wave Pool Bar. Nieuw op het schip zijn Bliss Ultra Lounge en Spinnaker Lounge, met de Humidor Cigar Lounge. Ook nieuw is de adult-only spa Spice H20,. Deze kreeg twee nieuwe hot tubs en een eigen bar, welke ’s avonds wordt omgetoverd tot een uitgaans- gelegenheid.

Norwegian Spirit maakt aan boord geen gebruik van plastic wegwerpflessen om gasten meer duurzame opties op zee aan te bieden. Sinds 1 januari 2020 is NCL de eerste grote cruiserederij die plastic wegwerpflessen elimineert op haar hele vloot als onderdeel van de samenwerking met JUST Goods, Inc.

Europa nummer 1 regio

‘Wij zijn verheugd om Norwegian Spirit’s afvaart naar fantastische bestemmingen te vieren na de meest uitgebreide renovaties’, zei Kevin Bubolz, Managing Director Europe. ‘Europa is de nummer één regio voor internationale afvaarten en wij zijn erg trots om Norwegian Spirit hier te mogen positioneren na haar periode in droogdok. NCL is voor de 12e keer op rij benoemd tot ‘Europe’s Leading Cruise Line’ tijdens de World Travel Awards en wij zijn verheugd onze gasten nog meer fantastische routes in de regio aan te bieden. Hierdoor ontdekken zij meer bestemmingen, terwijl zij slechts een keer hun koffer hoeven uit te pakken’.

Het vernieuwde Norwegian Spirit, versterkt de positie van NCL in Europa. In totaal varen er dit jaar zeven schepen in de regio: Norwegian Spirit, Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Dawn, Norwegian Star, Norwegian Epic and Norwegian Jade. Meer informatie over ‘Freestyle cruisen met Norwegian Cruise Line’ vind je hier.

Volg ons op sociale media of contacteer ons