Transavia versterkt budgetvriendelijk aanbod naar zomerse bestemmingen vanaf Brussels Airport

Transavia versterkt budgetvriendelijk aanbod naar zomerse bestemmingen vanaf Brussels Airport

21 december 2021 0 Door Deugenieten

Goed nieuws voor wie budgetvriendelijk naar de zon wil. Komende zomer biedt Transavia vier bestemmingen aan vanaf Brussels Airport: Alicante en Ibiza in Spanje, Heraklion in Griekenland en Faro in Portugal.

Al voordat corona de economie en maatschappij beheerste had budgetluchtvaartmaatschappij Transavia plannen om te starten met vluchten vanaf Brussels Airport. In de afgelopen 1,5 jaar is er, naast het plannen en onderhouden van het Transavianetwerk in Nederland, ook gekeken naar de mogelijkheden voor het netwerk op de lange(re) termijn. En daarbij is de oorspronkelijke uitbreiding naar Brussel bevestigd.

‘Onze vluchten vanaf Brussels Airport versterken onze positie in de Nederlandse en Belgische markt’, aldus Marcel de Nooijer, algemeen directeur van Transavia. ‘Veel van onze huidige klanten en business partners komen al uit België en zuidelijk Nederland. Daarom zien wij het starten met vliegen vanaf Brussel als een mooie stap om bestaande klanten in België en Nederland te blijven voorzien in hun wensen met een aantal prachtige bestemmingen.’

Transavia Brussel

Brussels Airport is alvast blij om de Nederlandse luchtvaartmaatschappij te mogen ontvangen. De komst van de populaire budgetmaatschappij zal reizigers extra keuze bieden om vanuit het centrum van Europa op budgetvriendelijke manier een aantal zonbestemmingen te bereiken.

Transavia zal vier keer in de week vluchten aanbieden naar Ibiza en Faro, vijf tot zes keer in de week naar Alicante en twee keer per week naar Heraklion. Hiervoor zal de luchtvaartmaatschappij een toestel op Brussels Airport stationeren. De vluchten naar de zomerbestemmingen starten vanaf 30 juni 2022. Voorafgaand aan de zomer van 2022 start Transavia op 23 december met vluchten van Brussel naar Innsbruck in Oostenrijk. Meer informatie en tickets via transavia.com.

Lees ook: 10 redenen waarom je vliegvakantie in het water kan vallen

Volg ons op sociale media of contacteer ons