The Sound of Music brengt Oostenrijkse Alpen naar Antwerpen

The Sound of Music brengt Oostenrijkse Alpen naar Antwerpen

2 oktober 2020 0 Door Deugenieten

Op 17 december is het eindelijk zo ver, vanaf dan kan je in de Antwerpse Stadsschouwburg terecht voor een nieuwe versie van de musical ‘The Sound of Music’. Producent Deep Bridge brengt een ode aan het geromantiseerde verhaal van de Familie Von Trapp.

55 jaar na het succes van ‘The Sound of Music‘ komen de Oostenrijkse Alpen tot leven in Antwerpen. Vanaf 17 december zal Ianthe Tavernier voor het eerst als Maria op het podium van de Antwerpse Stadsschouwburg staan.

A few of my favorite things

Ianthe is alvast dol enthousiast: “Eindelijk hebben we nog iets extra om naar uit te kijken. Toen we een paar weken geleden opnieuw samenkwamen om het scenario door te nemen, voelde je de kriebels en een ontzettend grote goesting om weer te gaan spelen voor het publiek. We hebben nog werk, maar met de première van 20 december en de rest van de voorstellingen in het vooruitzicht, hebben we iets waar we met z’n allen naar toewerken en wat we graag op een veilige manier delen met het publiek.”

Dat enthousiasme deelt ook regisseur Stany Crets: “Na maanden onzekerheid zijn we blij dat we de draad met het publiek terug kunnen oppikken. Achter de schermen zijn we al een tijdje met de voorbereidingen bezig en de de honger is groot om terug te gaan spelen.”

Ook bij Geena Lisa, die in ‘The Sound of Music’ als Barones Schräder haar musicaldebuut maakt, is het enthousiasme groot. “Heel fijn dat het doorgaat en dat we op deze manier ook een stukje kunnen bijdragen aan het geluk van anderen. Meer dan ooit hebben mensen nood aan positieve energie en good vibes, iets wat je zonder twijfel herkent en terugvindt in de voorstelling, en waar heel wat mensen plezier aan gaan beleven”, zegt de zangeres, presentatrice, coach en geluksexperte. 

“‘The Sound of Music’ wordt een fantastisch weerzien met het publiek dat we allemaal ontzettend hard gemist hebben. Op een uitermate veilige manier kan iedereen straks genieten. We hebben een schitterende cast die in deze tijden een meer dan welgekomen, hartverwarmende versie gaat spelen.” aldus nog Stany Crets

Beperkt publiek

Om de veiligheid te garanderen zullen de voorstellingen van ‘The Sound of Music’ gespeeld worden voor een beperkt publiek en met heel wat extra voorzorgsmaatregelen. Aan de kwaliteit van de voorstelling zelf zal niet geraakt worden. 

‘The Sound of Music’ met o.a. Ianthe Tavernier (Maria), Koen Van Impe (Kapitein Von Trapp), Peter Thyssen (Oom Max), An Lauwereins (Moeder-Overste) en Geena Lisa (Barones Schräder) speelt vanaf 17 december in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Vanaf 14 januari kan je in Capitole Gent terecht en vanaf 22 januari in het Hasseltse Ethias Theater. Meer info en tickets vind je op deepbridge.be.

Deepbridge.be - The Sound of Music
Deepbridge.be - MAMMA MIA!
Volg ons op sociale media of contacteer ons