Spelenderwijs alles te weten komen over de ‘Dieren van de wereld’

Spelenderwijs alles te weten komen over de ‘Dieren van de wereld’

19 november 2020 2 Door Deugenieten

Niks leuker voor kinderen dan spelenderwijs iets bijleren. Aan de hand van het Usborne boek met bijhorende puzzel ‘Dieren van de wereld’ komen ze alles te weten over de dieren op onze planeet.

Als kleine Deugenieten konden we uren zoet zijn met het leggen van puzzels. De fascinatie voor puzzels is bij ons nooit echt weggegaan. Ook bij vele andere volwassenen blijft puzzelen een ontspannende bezigheid. Sinds coronatijden blijkt dat er nog nooit zo veel puzzels verkocht zijn als ooit tevoren.

De liefde voor het puzzelen begint vaak al van kleins af. Kinderen zien de speurtocht naar de juiste stukjes puzzel als een echte uitdaging. Het vinden van dat ene stukje dat kan worden aangelegd, is dan ook telkens een kleine overwinning. Vaak gaat het vinden van dat ene puzzelstukje dan ook gepaard met een heroïsch hoerageroep. Een puzzel staat bij groot en klein garant voor uren plezier.

Puzzelend leren over ‘Dieren van de wereld’

Uitgeverij Usborne heeft in zijn reeks ‘Boek & puzzel‘ een nieuwe titel uitgebracht: ‘Dieren van de wereld‘. Dit pakket bestaat uit een prachtige puzzel van 200 stukjes en een dierenatlas. De puzzel laat zien welke fantastische dieren er op de continenten en in de oceanen leven. Het puzzelen zorgt voor vele uren spelplezier terwijl de kinderen te zien krijgen welke verschillende dieren op onze planeet leven. Eens de puzzel helemaal is gelegd, kunnen de kinderen aan de hand van de dierenatlas meer leren over de dieren en hun omgeving. De atlas staat boordevol interessante en leuke feiten over dieren. Leuk om als ouder te kunnen vertellen aan de kleine kids, interessant voor de iets oudere kinderen die zelf in de atlas kunnen bladeren en lezen.

Het pakket ‘Boek & Puzzel: Dieren van de wereld’ is dankzij de mooi geïllustreerde puzzel en atlas een perfect cadeau voor sinterklaas, maar ook een ideaal kerst- of nieuwjaarsgeschenk.

Dankzij Standaard Uitgeverij mogen we een leuk pakket ‘Dieren van de wereld’ weggeven. Neem een kijkje op onze Facebook– en Instagrampagina om te zien hoe je kans maakt op deze giveaway.

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

‘Usborne Boek & Puzzel: Dieren van de wereld’ vind je in de boeken- en speelgoedwinkel of online bij onder meer BookSpot en bol.com.

Tip van Sint: Shop speelgoed bij BookSpot
 Sint 2020 Sint 2020
Volg ons op sociale media of contacteer ons