Solo Vida: de magie van Tomorrowland in een fles

Solo Vida: de magie van Tomorrowland in een fles

17 november 2020 6 Door Deugenieten

Tomorrowland en de Spaanse wijnmakers van Vallformosa hebben samen een unieke cava gecreëerd waaarmee je nu elke dag van de magie van het festival kan genieten.

Slaag je er ook elk jaar met moeite in om tickets voor het beste muziekfestival ter wereld te bemachtigen? Dan kan je vanaf nu iedere dag genieten van de unieke festivalsfeer. Tomorrowland lanceert namelijk zijn eigen cava: Solo Vida.

Festivalmagie in een fles

Solo Vida is het resultaat van de combinatie van 4 druivensoorten: Chardonnay, Macabeo, Xarel·lo en Parellada. Deze zijn allemaal afkomstig van oude wijngaarden die de voortreffelijkheid van hun fruit garanderen en elkaar aanvullen om een mousserende wijn met een eigen persoonlijkheid te garanderen. Het traditionele productieproces van Solo Vida is traag en magisch, en volledig handmatig. Het is een ware vorm van vakmanschap en authenticiteit, van oogst tot etikettering, helemaal met liefde verzorgd.

Gecultiveerd op 500 meter boven zeeniveau, wordt het oogsten van de druiven, inclusief hun conditionering en transport naar de productiekelders, met grote zorg en efficiëntie uitgevoerd. Na het bottelen rusten de flessen minimaal negen maanden.

Solo Vida heeft een intens, elegant en complex aroma met tonen van wit fruit zoals appel en peer, hints van citrus die zich vermengen met bloemige tonen en lichte aroma’s van veroudering. In de mond is hij fruitig, zalvend, droog en fris tegelijk, met een aangename, levendige en complexe afdronk. Dankzij het zeer zachte en romige koolzuur is Solo Vida ideaal bij voorgerechten, gerookte vis en zeevruchten.

Collector’s item

Het creatieve team achter Tomorrowland en Vallformosa hebben maar liefst twee jaar gewerkt om een fles te ontwerpen die pure magie uitstraalt. De cava wordt dan ook geleverd in een unieke fles, een echt juweeltje voor verzamelaars.

Solo Vida is te koop via tomorrowland.com. Je kan kiezen tussen de Solo Vida Exclusive Box (1 fles Solo Vida geleverd in een premium geschenkverpakking) of een pakket met zes flessen Solo Vida (zonder geschenkverpakking).

Lees ook: Thuis cocktails maken? Easy does it met Johnnie Walker Highballs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Volg ons op sociale media of contacteer ons