Slapen bij Samson en Marie: Plopsa Hotel maakt zich op voor eerste bezoekers

Slapen bij Samson en Marie: Plopsa Hotel maakt zich op voor eerste bezoekers

8 oktober 2020 0 Door Deugenieten

Wie binnenkort richting Plopsaland De Panne gaat, kan er de nacht doorbrengen in de magische Plopsasfeer. Het gloednieuwe Plopsa Hotel, met 117 spectaculaire themakamers, opent op zaterdag 24 oktober officieel haar deuren voor het grote publiek.

Het is eindelijk zover, op zaterdag 24 oktober opent het toonaangevende Plopsa Hotel haar deuren. Vanaf dan kunnen bezoekers verblijven in een van de 117 themakamers. Daarvan zijn er 11 suites met een doorgedreven thema van onder andere Samson & Marie, Kabouter Plop, Bumba, K3 en Mega Mindy. Daarnaast zijn er ook 10 neutrale luxesuites voorzien van dezelfde ruimte, weelde en comfort. De overige 96 standaardkamers hebben een neutraler, stijlvol theaterthema.

Het Plopsa Hotel bevat ook een ruim restaurant ‘Le Grand Buffet’ met aanpalend buitenterras, twee bars, drie hedendaagse vergaderzalen voor zakelijke bijeenkomsten en een ondergrondse parking. In de impressionante foyer prijkt een gedetailleerde plafondschildering van Maya de Bij. Naast Maya maken ook de verschillende andere Studio 100-figuren prominent deel uit van het decor.

Met de bouw van het Plopsa Hotel, waaraan een prijskaartje van 25 miljoen euro hangt, zet de Plopsa Group, de themaparkdivisie binnen Studio 100, haar eerste stappen in de hotelbranche. “Hier hebben we heel lang naar uitgekeken. Een eigen hotel sluit uitstekend aan op onze groeiambitie om uit te groeien tot een all-weather meerdaagse bestemming zodat we bezoekers de totaalervaring kunnen bieden.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

Kamers kunnen geboekt worden via plopsahotel.be. De kamerprijzen zijn telkens inclusief parking, een uitgebreid ontbijtbuffet, ongelimiteerde toegang tot zowel Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor als Plopsaqua De Panne tijdens het hele verblijf en een rijkelijk avondmaal in het ‘Le Grand Buffet’-restaurant.

Plopsa-FunCard: 3 + 1 GRATIS

Tot en met donderdag 31 december 2020 is het de 3 + 1 Plopsa-FunCard actie bij Plopsa! Dat betekent dat je bij aankoop van 3 Plopsa-FunCards in de webshop er 1 GRATIS (t.w.v. €99,99) bovenop krijgt! 

Met een Plopsa-FunCard krijg je 1 jaar onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park en Majaland Kownaty, 50% korting bij waterpretpark Plopsaqua De Panne, tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken (Walibi, Bellewaerde& Pairi Daiza), 10% korting in de Plopsa-winkels en meer! Je kan de Plopsa-FunCard online bestellen door op de banner hieronder te klikken.

UPDATE 17/10/2020: Omwille van de verstrengde veiligheidsmaatregelen wordt de opening van het Plopsa Hotel uitgesteld. De nieuwe openingsdatum staat gepland voor vrijdag 27 november.

Plopsa Hotel BENL - Algemeen
Plopsa.be NL - Funcard 3+1
Volg ons op sociale media of contacteer ons