Regent Seven Seas Cruises nodigt je uit om de feestdagen in 2021 in stijl te vieren

Regent Seven Seas Cruises nodigt je uit om de feestdagen in 2021 in stijl te vieren

21 december 2020 2 Door Deugenieten

Regent Seven Seas Cruises nodigt je uit voor een feestelijke ervaring in 2021. De luxerederij doet dat met een reeks aan unieke wereldwijde bestemmingen die in het teken staan van de feestdagen. De feestelijke cruises van Regent variëren van 10 tot 34 nachten en omvatten speciaal samengestelde routes, feestelijke menu’s, schitterende decoraties en vrolijke activiteiten aan boord.

Voor iedereen die wil ontsnappen aan het dagelijks leven en volgend jaar iets bijzonders wil ervaren, biedt Regent Seven Seas Cruises speciale reizen met alle luxe, ontdekkingen en avonturen die nodig zijn om de feestelijke periode van 2021 echt onvergetelijk te maken.

Hoogtepunten van Regent’s 2021 feestelijke cruises

Seven Seas Explorer zal eind 2021 voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland te vinden zijn voor een selectie aan cruises. De feestelijke cruise vertrekt op 2 december 2021 vanuit Singapore voor de ‘Bali, The Outback & New-Zeeland’ reis, en laat je gedurende 34 nachten het beste van Azië, Australië en Nieuw-Zeeland ontdekken.

Kerstavond en eerste kerstdag worden doorgebracht in de bruisende havenstad Hobart, waar je de architectuur uit het koloniale tijdperk kan ontdekken en genieten van verse Tasmaanse oesters en bekroonde wijnen. Vanuit Hobart zal Seven Seas Explorer haar reis in het nieuwe jaar vervolgen naar de schilderachtige steden Wellington en Napier in Nieuw-Zeeland. De reis wordt afgesloten in Auckland, waar de gasten weer van boord gaan.

Regent’s ‘Caribbean Holidays’ reis van 20 nachten vertrekt op 7 december 2021. Seven Seas Splendor vaart naar tropische bestemmingen in het Caribisch gebied en Midden-Amerika, waaronder St. Barts, de Bahama’s, Dominica en Antigua. Op kerstavond kan je de schilderachtige kustplaats Santo Tomas de Castilla in Guatemala verkennen, evenals een oude Maya-ruïne, indrukwekkende regenwouden en kristalheldere natuurlijke bronnen. Eerste kerstdag wordt doorgebracht in de betoverende badplaats Costa Maya (Mexico) voordat het schip terugkeert naar Miami.

Ondertussen bevindt de rest van de Regent-vloot zich tijdens Kerstmis en Nieuwjaar over een groot deel van de wereld. Seven Seas Mariner ontdekt het Caraïbisch gebied en Midden-Amerika, Seven Seas Voyager zal Afrika en Zuid-Amerika verkennen en Seven Seas Navigator brengt gasten naar Zuid-Amerika en Midden-Amerika.

Een ongeëvenaarde feestelijke ervaring

Wie ervoor kiest om (een deel van) de decembermaand met Regent Seven Seas Cruises door te brengen hoeft aan niets te denken. De rederij zorgt voor alles. Naast de prijswinnende service zorgt de rederij voor een feestelijke sfeer tijdens de gehele reis, van het begin tot het eind.

Afhankelijk van het schip worden gasten begroet door de kerstman voordat ze aan boord gaan. Genieten van een heerlijk glas champagne doe je onder de prachtige kerstboom in het atrium. Naast dit opvallende vier meter hoge pronkstuk versiert Regent Seven Seas Cruises de andere openbare ruimtes met kleinere kerstbomen, feestelijke bloemstukken en Chanoeka-ornamenten.

Eén van de hoogtepunten is het verrukkelijke peperkoekhuisdorp in het atrium. Het bestaat uit 22 handgemaakte huizen en 75 goddelijke beeldjes. Kleinere peperkoekhuisjes zijn verspreid over het schip te vinden en zorgen ervoor dat je je steeds in een winterwonderland voelt.

Culinaire hoogstanden en entertainment op hoog niveau

Op kerstavond is het genieten van een extravagant feest aan traditionele Europese gerechten. Dit uitgebreide menu wordt gepresenteerd door Bernhard Klotz, Regent’s Vice President Food and Beverage, en zijn deskundige culinaire team. Nordic Gravlax met honing-mosterdsaus als voorgerecht, geroosterde Duitse kerstgans met gestoofde rode kool, aardappelknoedels en een in Armagnac gedrenkte pruimenjus als hoofdgerecht en een klassieke Engelse kerstpudding met een vanille- en whiskysaus zijn slechts enkele van de lekkernijen waar gasten kunnen van genieten. ’s Avonds worden er aan de kinderen traditionele kerstkoekjes gegeven. Zo hebben de kleine reizigers iets om te geven als de kerstman op bezoek komt.

De festiviteiten gaan verder op eerste kerstdag. In elke bar wordt er lekkere eierpunch geserveerd. De kerstlunch met verfijnd gebakken ham en heerlijke bijgerechten wordt geserveerd in Compass Rose. Tijdens het kerstdiner is het genieten van een uniek Amerikaans-geïnspireerd menu van chef-kok Klotz. Op de kaart: krab martini met wodka als voorgerecht, geroosterde kalkoen met kastanjevulling, vleesjus, zoete aardappelrozetten en sperziebonen als hoofdgerecht en pompoentaart met cranberries en een kaneel-vanillesaus als dessert.

Tijdens de feestelijke maand is er geen gebrek aan entertainment aan boord. Er zijn klassieke kerstvieringen en Hanukkah-diensten met gebeden en hymnen. Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in luchtiger vermaak, worden er feestelijke thema-avonden en andere vreugdevolle activiteiten aangeboden. Een andere favoriet is de Christmas Gala Teatime. Hier kan je genieten van een scala aan verleidelijke lekkernijen bereid door de deskundige banketbakker van Regent.

Kijk voor meer informatie op www.rssc.com

Lees ook: Zo geniet je thuis van de heerlijke cocktails van Regent Seven Seas Cruises

Volg ons op sociale media of contacteer ons