Proef de magie van kerst met de betoverende chocolade van Leonidas

Proef de magie van kerst met de betoverende chocolade van Leonidas

10 december 2021 1 Door Deugenieten

De eindejaarsfeesten beloven dankzij Leonidas opnieuw betoverend te worden. Speciaal voor deze gelegenheid stelt de meester-chocolatier namelijk een gloednieuw kerstboompje in een feestelijk kleurtje voor.

Belgische chocolade staat altijd garant voor een feest. Om het eindejaar nog smakelijker te maken heeft meester-chocolatier Leonidas zijn kerstaanbod uitgebreidt met een gloednieuw kerstboompje. Hiermee bestaat het assortiment nu uit vijf kerstboompjes en zes kerstballetjes, stuk voor stuk overheerlijke creaties.

In het land van de Kerstman is er een sprookjesbos , en daar heeft Leonidas zijn atelier om wondermooie lekkernijen te maken. Dit jaar voegt Leonidas een vijfde kerstboompje toe aan de familie van lekkere kerstchocolade. Het kerstboompje browniecrumble is een echt eerbetoon aan chocoladeliefhebbers. Onder een verrukkelijk laagje rode chocolade ligt een geraffineerd sneeuwtapijt verborgen, met op deze crème van witte chocolade een crumble van brownie. Een bijzonder exemplaar met een subtiel en verrassend effect!

Het assortiment kerstboompjes – kleine, lichte en overheerlijke creaties – bevat nog vier andere smaken: witte chocolade met veenbessenganache, gemarmerde melkchocolade met amandelcrème, melkchocolade met macaron-koffiepraliné en pure chocolade met mandarijnganache.

De kerstballetjes van Leonidas zijn uitgegroeid tot een echte klassieker in de eindejaarscollectie. Ze zijn verkrijgbaar in zes smaken: puur praliné, melk gezouten karamel, melk knisperende praliné, melk hazelnootpasta, melk praliné biscuit en wit praliné gepofte rijst.

Magische geschenkdozen vol geluk

Voor al deze lekker chocolade heeft Leonidas geschenkdozen in verschillende uitvoeringen en formaten. In elk doosje is plaats voor het beste van Leonidas, of dat nu klassieke pralines of kerstboompjes zijn.

Meer info vind je op Leonidas.com en in je lokale Leonidaswinkel.

GIVEAWAY – Win een kerstboomdoosje vol heerlijke chocolade van Leonidas!

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: De chocolade van Dolfin maakt het eindejaar extra smakelijk

Volg ons op sociale media of contacteer ons