Nieuwe Studio 100-held maakt debuut op het grote scherm

Nieuwe Studio 100-held maakt debuut op het grote scherm

25 oktober 2020 0 Door Deugenieten

Studio 100 heeft er sinds kort een nieuwe held bij: Freddy, een roze poedel die graag een weerwolf wil zijn. En hij maakt meteen zijn grote entree met een langspeelfilm op het grote scherm.

Zondagmiddag ging in Kinepolis Antwerpen de nieuwe familiefilm ‘100% Wolf‘ in première. Hiermee lijkt Studio 100 opnieuw op weg om een succesverhaal te gaan schrijven. In het Verenigd Koninkrijk, waar de nieuwe familiefilm al werd uitgebracht, haalde hij aan de kassa’s van de bioscopen reeds de kaap van 1 miljoen pond sterling. Bovendien pronkt de film er op een mooie vijfde plaats van meest bezochte films. Ook in Nederland is de film behoorlijk succesvol met reeds meer dan 50.000 bezoekers na slechts 2 weken. Vandaag maakte Vlaanderen kennis met deze nieuwe animatiefilm.

Nieuwe held

Sinds juni is er een nieuwe held in de Studio 100-familie: Freddy, een onweerstaanbare roze poedel die ervan droomt om een echte weerwolf te worden! ‘100% Wolf’ is een uniek verhaal over vriendschap, mysterie & humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van de  Australische schrijfster Jayne Lyons. Acteur Lennart Lemmens neemt de Vlaamse stem van het hoofdpersonage Freddy voor zijn rekening. Hij is trouwens in goed gezelschap: Ook Phillippe Geubels en Manou Kersting lenen hun stemmen aan een van de personages.

Geheime transformatie

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent meteen het begin van een reeks hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een echte wolf is. Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is, maar wel 100% held.

Studio 100 & Kinepolis Film Distribution brengen ‘100% Wolf’ vanaf 28 oktober 2020 in de Vlaamse bioscoopzalen.

Lees ook: South Park viert mijlpaal in 23ste seizoen vol absurde verhalen

Plopsa.be NL - Funcard 3+1
Plopsa Hotel BENL - Algemeen
Volg ons op sociale media of contacteer ons