Nieuwe routes en schepen voor VIVA Cruises in 2021

Nieuwe routes en schepen voor VIVA Cruises in 2021

28 september 2020 0 Door Deugenieten

Na een succesvolle herstart van de Europese routes breidt riviercruisespecialist, VIVA Cruises, haar cruiseaanbod voor 2021 verder uit. Volgend jaar zal SWISS DIAMOND toetreden tot de VIVA Cruises-familie en de Baltische routes op zich nemen.

De toevoeging van SWISS DIAMOND en de herintroductie van de routes van VIVA Cruises langs de Baltische kust zijn slechts enkele hoogtepunten van het 2021-programma van de rivierspecialist.

SWISS DIAMOND

SWISS DIAMOND, met een capaciteit van 123 passagiers, werd recent volledig gerenoveerd en heeft nu een frisse en moderne uitstraling. Aan boord van de elegante SWISS DIAMOND kan je, vanuit de Duitse stad Stralsund, de populaire Baltische regio ontdekken.

Aan boord van SWISS DIAMOND kan je vanuit de elegante lounge met panoramabar of lekker bubbelend in de whirlpool op het ruime zonnedek genieten van het mooie landschap. Na een dag van ontdekkingen biedt de sauna met solarium maximale ontspanning alvorens te genieten van een heerlijke maaltijd. Voor kleine aankopen kan je terecht in de boetiek.

Alle hutten op de SWISS DIAMOND zijn buitencabines en hebben panoramische ramen die je kan openen. Daarnaast beschikken de kamers over televisie, radio, minibar, kluis, haardroger, airconditioning, douche en toilet. Alle ruimtes aan boord zijn bovendien voorzien van airconditioning.

MS TREASURES en MS IINSPIRE in 2021

Twee van de meest populaire schepen van de VIVA Cruises vloot, MS TREASURES en MS INSPIRE, starten het seizoen 2021 eind maart. Tijdens de zomer van 2021 zullen ze cruises van vier nachten aanbieden langs de Main en de Rijn. Een van de hoogtepunten van de rivier de Main zijn de pittoreske Duitse steden Wertheim en Würzbur. Vaar je mee op de Rijn, dan kan je via Mannhein een bezoek brengen aan Strasbourg.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de klassieke Donau-routes met een aaneenschakeling van bezoeken aan prachtige steden zoals: Wenen, Boedapest en Bratislava. Tijdens de winter periode is de ‘Rijn-Winter-Sprookjes-Cruise’ terug van weggeweest. Dit is een zesdaagse cruise tussen Düsseldorf en Strasbourg die ervoor zorgt dat je volledig in feestdagensfeer de cruise zal verlaten.

MS INSPIRE zal haar routes voor 2021 voornamelijk starten vanuit Düsseldorf. Vanaf hier beginnen ook de Rheingau Experience en Ijsselmeer Discovery, evenals enkele cruises langs de rivier de Moezel met een gloednieuwe haven, Traben-Trarbach, gelegen in de Moezelvallei. Dit is een van de mooiste rivierdalen van heel Duitsland.

Alle routes voor 2021 zijn inclusief het kenmerkende VIVA All-Inclusive-product van VIVA Cruises. Dit is inclusief snacks, volpension, alcoholische en niet-alcoholische dranken, minibar, schoonheidsproducten van het luxe cosmeticamerk Rituals en alle tips en fooien.

Meer informatie vind je op viva-cruises.com.

Lees ook: Bezoek de beste kerstmarkten met VIVA Cruises

Volg ons op sociale media of contacteer ons