MSC Cruises zorgt met rechtstreekse chartervluchten voor een zorgeloze vakantie op de Middellandse Zee

MSC Cruises zorgt met rechtstreekse chartervluchten voor een zorgeloze vakantie op de Middellandse Zee

16 december 2021 0 Door Deugenieten

Volgende zomer brengt MSC Cruises je in alle rust en comfort van Brussel naar de Middellandse Zee. In Genua en Triëst kan je inschepen voor een cruise aan boord van MSC Splendida, MSC Seaside en MSC Fantasia.

Door de gezondheidssituatie waren veel luchtvaartmaatschappijen in 2021 genoodzaakt hun vluchtplannen regelmatig op korte termijn te wijzigen. Om in 2022 een vlotter zomerseizoen te verzekeren besloot MSC Cruises het voortouw te nemen en vliegtuigen te charteren. Zo zal de cruiserederij haar gasten tijdens de zomer van 2022 rechtstreeks van Brussel naar Genua en Triëst vliegen.

MSC Cruises chartert hiervoor tussen mei en oktober 2022 privévluchten bij Brussels Airlines. De vluchten zullen uitgevoerd worden met Airbus A319-toestellen die een capaciteit tot 141 passagiers per vlucht hebben. Zo zal je elke zaterdag in alle rust naar je inschepingshaven kunnen vliegen en genieten van dezelfde diensten als op een gewone vlucht.

Op ontdekking naar het beste van de Middellandse Zee

Dankzij deze gecharterde vluchten kan je volgende zomer in alle rust en veiligheid inscheppen op MSC Splendida en MSC Seaside in Genua en op MSC Fantasia in Triëst.

Vanuit Genua kan je aan boord van MSC Splendida op reis naar Marseille (Frankrijk); Syracuse, een van de populairste bestemmingen van Sicilië; Taranto, met zijn indrukwekkende stranden; en Civitavecchia, de toegangspoort tot Rome, in Italië. MSC Seaside biedt cruises aan naar Civitavecchia en Palermo in Italië, Ibiza en Valencia in Spanje en Marseille in Frankrijk.

MSC Fantasia biedt dan weer een volledig nieuwe reisroute aan met uitgebreide stops in Ancona (Italië), Kotor (Montenegro), Bari (Italië), Corfu (Griekenland) en het pittoreske Dubrovnik in Kroatië.

Fly & Cruise in alle veiligheid

Dankzij dit ‘Fly & Cruise‘-aanbod wordt een cruisevakantie nog toegankelijker. Naast de cruise omvat het pakket ook de vlucht en de transfers van en naar de haven. Hierdoor heb je als reiziger absolute zekerheid en ben je niet afhankelijk van last-minute annuleringen van vluchten.

De vluchten passen helemaal in het kader van het geavanceerde gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC Cruises. Het protocol werd met de hulp van een panel van experts ontwikkeld. Doorheen de verschillende fases van de pandemie is het veilig en doeltreffend gebleken. Het is ontworpen om zich aan te passen aan de situatie aan land en werd in de afgelopen 16 maanden versoepeld of aangescherpt naarmate de pandemie evolueerde.

msc cruises zeevakantie vakantie cruise

Zo zijn alle cruises van MSC nu uitsluitend toegankelijk voor gevaccineerde passagiers. Dit zal ook het geval zijn in 2022. Bovendien zullen alle passagiers regelmatig worden getest.

Zodra de passagiers op de internationale luchthavens aankomen, worden ze naar de inschepingshaven gebracht met privétransfers. De transfers voldoen aan dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen als aan boord van het schip.

Om haar passagiers een zo zorgeloos mogelijke vakantie aan te bieden, heeft MSC Cruises een COVID-19 beschermingsplan uitgewerkt dat je zowel voor, tijdens als na de cruise dekt. Je kan het beschermingsplan aankopen tegen de vaste prijs van 25 euro per persoon.

Meer details en boekingen via MSC Cruises.

Lees ook: De 4 beste cocktails om thuis weg te dromen van tropische vakantiebestemmingen

Volg ons op sociale media of contacteer ons