MSC Cruises lanceert haar zomer 2022 campagne ‘Cruise met een gerust hart’

MSC Cruises lanceert haar zomer 2022 campagne ‘Cruise met een gerust hart’

22 december 2021 0 Door Deugenieten

MSC Cruises heeft haar campagne voor zomer 2022 gelanceerd: ‘Cruise met een gerust hart’. Hiermee bevestigt de cruiserederij dat haar gezondheids- & veiligheidsprotocol, duidelijk & flexibel boekingsbeleid en vaccinatie- & testvereisten van toepassing zullen zijn op alle afvaarten tot en met zomer 2022. Tegelijkertijd kondigt de rederij aan dat passagiers weer zelfstandig op excursie zullen kunnen gaan.

Met haar belofte van ‘Cruise met een gerust hart‘ heeft MSC Cruises sinds haar terugkeer naar zee al meer dan een miljoen reizigers laten genieten van een veilige, flexibele en aangename cruisevakantie. Met de nieuwe campagne bevestigt de rederij dat alle boekingen voor alle afvaarten tot het einde van het volgende zomerseizoen door dezelfde belofte gedekt zullen worden dan tot nog toe het geval was.

Ook volgend jaar zal je dus met een gerust hart kunnen kiezen voor een vakantie op zee. En dit op alle schepen van MSC Cruises en op alle routes.

Of je nu voor de winterzon in de Caraïben of een prachtige Middellandse Zeecruise kiest, je kan met een gerust hart een vakantie boeken dankzij de volgende maatregelen:

  • Alle gasten zijn gevaccineerd en getest: Alle gasten van 12 jaar en ouder moeten volledig gevaccineerd zijn. Alle gasten van 2 jaar en ouder moeten een negatieve testuitslag voorleggen voor ze aan boord gaan. Bovendien moeten alle gasten een aantal gezondheids- en COVID 19-screenings ondergaan, inclusief een gezondheidsvragenlijst en een contactloze temperatuurcontrole. Alle bemanningsleden aan boord zijn volledig gevaccineerd, worden regelmatig getest en volgen een strikt gezondheids- en veiligheidsbeleid.
  • Boekingsflexibiliteit: Alle cruises kunnen tot 15 dagen voor de afvaart kosteloos worden omgeboekt, om welke reden dan ook.
  • Gemoedsrust voor, tijdens en na de cruise: Alle gasten en hun boekingen zijn volledig beschermd door de vereiste COVID-19-verzekering. Deze dekt gebeurtenissen zoals positief testen voor het aan boord gaan of tijdens de vakantie. Aan het einde van de cruise maakt de rederij het eveneens makkelijk om, aan boord of in de terminal, aan testverplichtingen voor terugkeer te voldoen.
  • Een volledige ervaring: Gasten zijn vrij om van boord te gaan en zelfstandig tussenstops te verkennen waar de lokale regelgeving dit toelaat. MSC Cruises heeft samengewerkt met de autoriteiten in alle regio’s en landen waar de schepen actief zijn om ervoor te zorgen dat het protocol voldoet aan en zich aanpast aan de vereiste regionale en nationale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, en ze zelfs overtreft.

Daarnaast blijft de rederij haar toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprotocol controleren en aanpassen. Dit protocol werd vorig jaar ontwikkeld door de Blue Ribbon COVID Expert Group, bestaande uit hooggekwalificeerde en internationaal gerespecteerde experts. Ze hielpen MSC Cruises bij het opstellen van een operationeel protocol om de gezondheid en veiligheid van gasten en bemanning te beschermen tijdens elk aspect van de reis, terwijl de unieke gastervaring van de rederij behouden blijft. 

Meer informatie over de routes, het gezondheids- en veiligheidsprotocol en de flexibele reserveringsopties vind je op de website van MSC Cruises.

Lees ook: Zo gaan we volgend jaar op vakantie: de 7 reistrends van 2022

Volg ons op sociale media of contacteer ons