Met het ‘scary pie pack’ van Les Tartes de Françoise ziet je halloweentaart er angstaanjagend lekker uit

Met het ‘scary pie pack’ van Les Tartes de Françoise ziet je halloweentaart er angstaanjagend lekker uit

24 oktober 2021 0 Door Deugenieten

Halloween is de ideale periode om met z’n allen ‘trick-or-treat’ te gaan doen en om het thuis gezellig te maken met allerlei angstaanjagende decoraties. En met het ‘scary pie pack’ van Les Tartes de Françoise wordt het een schrikwekkend lekker feest.

Dankzij Les Tartes de Françoise kan je je familie dit jaar met Halloween verrassen met een taart die heerlijk lekker is vanbinnen en verschrikkelijk angstaanjagend vanbuiten. Speciaal voor Halloween heeft Les Tartes de Françoise namelijk een ‘scary pie pack‘ samengesteld met verschillende eetbare halloweentaartdecoraties uit suiker en chocolade waarmee je elke taart een leuke halloweenlook geeft. Ideaal voor een gezellig familiemoment dus.

Bijlen, ogen, geesten en grafzerken

Het halloweendecoratiepakket bevat een aantal bloederige chocoladebijlen, chocolade RIP-graven, zes grote suikerogen en drie suikerspookjes. Je kan het pakket combineren met een frambozencoulis voor een nog groter bloederig effect op je taart.

Bij Les Tartes de Françoise vind je tal van taarten die erg geschikt zijn om Halloween te vieren. Zo kan je de witte kaastaart met speculoos rijkelijk versieren met de bijlen, grafzerken en suikerspookjes en een flinke laag rode coulis om je vrienden en familie te verrassen. Of je kan kiezen voor de kaastaart met framboos die dankzij zijn laag frambooscoulis er al een beetje bloederig uitziet.

Wij kozen deze Halloween voor de zachte chocoladetaart van Les Tartes de Françoise. Deze luchtige en smeuïge chocoladetaart van pure chocolade is een echte klassieker waarvan je zo wegsmelt. En met de leuke halloweendecoraties ziet de taart er bovendien angstaanjagend lekker uit!

De duivels angstaanjagende decoratiekit is beschikbaar in alle ateliers van Les Tartes de Françoise en is perfect om elke taart te versieren. Meer info over de verschillende heerlijke taarten en de 22 ateliers vind je op de website van Les Tartes de Françoise.

Lees ook: Deze boeken brengen je helemaal in halloweenstemming!

Volg ons op sociale media of contacteer ons