Lego viert 20 jaar Harry Potter met unieke verzamelset

Lego viert 20 jaar Harry Potter met unieke verzamelset

23 augustus 2021 0 Door Deugenieten

Lego viert 20 jaar Harry Potter met een unieke Harry Potter Hogwarts Icons Collectors’ Edition, een prachtig displaymodel en een perfect eerbetoon aan de fantasierijke tovenaarswereld.

Op 21 november is het twintig jaar geleden dat ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen‘ in première ging. De verfilming van het eerste Harry Potter-boek van J.K. Rowling was een gigantisch succes. In totaal werden meer dan 500 miljoen exemplaren van de Harry Potter-boeken verkocht. De film zorgde ervoor dat de tot dan onbekende Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint tot wereldsterren werden gebombardeerd. In totaal verschenen er acht Harry Potter-films. Je kan de complete Harry Potter boxset met alle acht delen hier bestellen.

Unieke colletors’ edition

Naar aanleiding van de 20ste verjaardag van de film en als eerbetoon aan Harry Potter brengt Lego een unieke set uit. De ‘Harry Potter Hogwarts Icons Collectors’ Edition‘ volgt de avonturen van Harry Potter en zijn vrienden en legt enkele van de meest iconische personages en momenten vast in één verbluffend model. De set bevat ook verschillende beroemde artefacten die de afgelopen twee decennia in de tovenaarswereld zijn gevonden.

Voor dit eerbetoon aan de tovenaarswereld van Harry Potter zijn verschillende voorwerpen samengebracht in één prachtig model. Zo zie je Harry’s toverstok en bril, Rons chocoladekikker, Hermeliens blad met 5 toverdrankjes en magische ingrediënten (waaronder Kieuwwier, het geluksdrankje Felix Fortunatis en Wisseldrank), Marten Vilijns dagboek, de Gouden Snaai en een sjaal (die je aan je favoriete Zweinstein-afdeling kunt aanpassen). Boven op het fascinerende model zit Harry’s uil Hedwig. Hij houdt het begeerde toelatingsbewijs tot Zweinstein bij zich. De set komt compleet met 3 exclusieve gouden minifiguren – Albus Perkamentus, Minerva Anderling en Rubeus Hagrid – en een displaystandaard met een versierde tegel ter ere van het 20-jarig jubileum van Lego Harry Potter.

Heb je zin in nog meer magie? Er zijn tientallen leuke Harry Potter-speelsets en minifiguren. Je kan ze online bestellen op lego.com en bol.com.

Lees ook: “I’ll be there for you”: Lego brengt nieuwe ‘Friends’-set uit

Volg ons op sociale media of contacteer ons