LEGO opent nieuwe winkel in Brussel

LEGO opent nieuwe winkel in Brussel

27 november 2020 2 Door Deugenieten

The word is out, in het voorjaar van 2021 opent een gloednieuwe LEGO Store in de Brusselse Nieuwstraat. De winkel is met 270m2 exclusief shoppingplezier voor kinderen én volwassenen, meteen de grootste LEGO shop van het land.

Met de lancering van spannende nieuwe sets – denk maar aan LEGO Super Mario dat verkozen werd tot Speelgoed van het Jaar 2020, is LEGO al sinds 1932 het favoriete speelgoed voor alle generaties. Het zal je dan ook niet verbazen dat de populariteit van het Deense speelgoedmerk ook in België hoge toppen scheert.

Naast de vele gewone speelgoedwinkels kan je de fantastische LEGO sets en blokjes vinden in de LEGO Store in Wijnegem. Hier vind je alles van Lego Duplo, Friends, City tot Lego Star Wars, Ninjago, Technics en nog veel meer. Om alle Deugenieten, groot en klein, nog meer kans te geven zich onder te dompelen in het magische LEGO universum, opent er begin volgend jaar een nieuwe LEGO Store in Brussel.

Lees ookAlles wat je moet weten om zelf LEGO Master te worden!

“We zijn heel enthousiast dat er na de LEGO Store in Wijnegem nu ook een winkel komt in onze hoofdstad”, vertelt Scott Roseman, district manager van België en de Noorse regio. “De komende maanden wordt de Store volledig vormgegeven met de leukste LEGO sets, levensgrootte bouwsels en kids-activiteiten. Bezoekers krijgen hier een full LEGO experience die ze niet snel zullen vergeten.”

Stel je eigen LEGO figuur samen

De nieuwe LEGO Store in Brussel zal natuurlijk een uitgebreide selectie van de nieuwste LEGO sets aanbieden. Maar je zal er ook terechtkunnen voor spannende speelervaringen, activiteiten en events die je alleen in LEGO winkels tegenkomt. Denk aan:

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de een nieuwste set of een LEGO fan wil verrassen – de Brick Specialisten helpen je bij je zoektocht naar de perfecte set.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen in alle mogelijke kleuren en vormen uit de wand.
  • Digitale Box – Scan vrijwel elke LEGO doos en laat het model tot leven komen in 3D! Geen betere manier om een set te ontdekken dan het eindresultaat met je eigen ogen te zien.
  • Bouw een Minifiguur – Maak je eigen LEGO Minifiguur! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofden, haarstukjes en accessoires, en stel zo een figuurtje naar jouw evenbeeld samen!

Lees ookGeweldige LEGO-ideeën om thuis blokjesmonsters en blokjesdieren te maken

SpeelgoedSpeelgoed
Volg ons op sociale media of contacteer ons