Landal GreenParks breidt uit met Résidence Berger Duinen

Landal GreenParks breidt uit met Résidence Berger Duinen

27 november 2020 0 Door Deugenieten

Wie wil genieten van rust en ruimte is bij Landal GreenParks aan het juiste adres. Lekker ontspannen aan de kust of in het bos, op de heide of in de bergen. Met ruim 95 vakantieparken in 9 landen, 7 campings en fraaie wintersportaccommodaties heeft Landal GreenParks het allemaal.

Landal GreenParks krijgt er een tweede vakantiepark bij in de Noord-Hollandse duinstreek. Landal Résidence Berger Duinen wordt een kleinschalig park met 15 luxe recreatiewoningen op ruime kavels, gelegen op 200 meter van het dorpscentrum van Schoorl (Nederland), tegen de duinen en naast het Buitencentrum Schoorlse Duinen. 

Mensen zijn opzoek naar eigen plekje

Veel mensen hebben dit jaar door de omstandigheden in eigen land vakantie gevierd en zijn aangenaam verrast door de vele mogelijkheden die een staycation biedt. Velen zijn nu dan ook op zoek naar een eigen plekje met comfort, ruimte en rust, midden in de natuur. De strategie van Landal richt zich op kleinschalige, hoogwaardige vakantieparken op een fantastische locatie. Noord-Holland is zo’n plek. Het Schoorlse duingebied is één van de meest geliefde gebieden aan de Noordzeekust. 

Landal Résidence Berger Duinen

Landal Résidence Berger Duinen wordt een uniek, kleinschalig en luxe vakantiepark met volop mogelijkheden voor zowel actieve als ontspannende vakanties. De 15 luxe recreatiewoningen passen qua architectuur uitstekend in de prachtige omgeving van Schoorl. De woningtypen zijn beschikbaar in 6- en 8-persoons uitvoeringen en zijn voorzien van een pannen- of rieten dak. Er komen Comfort, Luxe en Extra Luxe uitvoeringen. Het park is een spin-off van het nabijgelegen en eerder aangekondigde Landal Berger Duinen, een vakantiepark tussen de badplaats Schoorl en kunstenaarsdorp Bergen.

Unieke locatie

Het Nederlandse Schoorl is omgeven door duingebied, bossen en aangrenzende polders, die volop mogelijkheden bieden om te wandelen en te fietsen. Het bruisende dorpshart van Schoorl staat bekend om z’n vele boetiekjes, cafés en restaurants waar je gezellig kunt shoppen of een terrasje kunt pakken. Midden in het dorp ligt het 54 meter hoge Klimduin en Nationaal Park “De Schoorlse Duinen”, heeft de hoogste en breedste duinen van Nederland en biedt ruim zestig kilometer aan wandelpaden.

Landal Berger Duinen

Het vorig jaar al aangekondigde Landal Berger Duinen – gelegen tussen de dorpen Schoorl en Bergen – wordt een uniek vakantiepark met volop mogelijkheden voor zowel actieve als ontspannende vakanties. De in totaal 72 luxe recreatiewoningen passen qua architectuur, uitstekend in deze mooie omgeving. De verschillende woningtypen variëren in grootte (4-, 6- en 8-persoons). Naast de comfort-woningen hebben een aantal typen een luxe of zelfs een extra luxe wellnessuitvoering, met onder andere een loungebath (incl. buitenhaard) en een rieten dak. Er komt een receptiegebouw met een kleine minimarkt en fietsverhuur. Voor verdere faciliteiten kunnen gasten een beroep doen op de uitgebreide voorzieningen in de nabijgelegen dorpen Schoorl en Bergen. Het park zou voor de zomer van volgende jaar klaar moeten zijn.

Expansie

Landal GreenParks beschikt in België over drie vakantieparken. Sinds begin dit jaar kondigde Landal GreenParks al 13 nieuwe bestemmingen aan. Je ontdekt ze op landal.be.

Lees ook: Vlaamse wandelroutes voor grote en kleine avonturiers

Volg ons op sociale media of contacteer ons