Geef je thee- en koffiemoment een extra boost met Chocolate Balls van Aubrion

Geef je thee- en koffiemoment een extra boost met Chocolate Balls van Aubrion

7 november 2021 0 Door Deugenieten

De Chocolate Balls van Aubrion zijn bezig aan een opmars in binnen- en buitenland. Zo vind je de chocolade balletjes van de hand van Patrick Aubrion als dessert op de kaart bij enkele chefs, in enkele bars en traiteurzaken maar zijn ze ook te verkrijgen als unieke pairing bij een reeks andere producten.

Patrick Aubrion heeft een passie voor het creëren van kwaliteitssnoepjes. Voordat Patrick zijn eigen bedrijf ‘Aubrion Sweets’ oprichtte werkte hij als patissier bij enkele vooraanstaande chocolade- en banketbakkers, waaronder Pierre Hermé in Parijs en de Belgische chocolatier Pierre Marcolini. Vandaag is Patrick vooral bekend omwille van zijn unieke Chocolate Balls die hij enkele jaren geleden op de markt bracht.

Smiley balls rule

De Chocolate Balls van Aubrion zijn beschikbaar in zes verschillende smaken: Dark Brownie, Hazelnut Nougat, Speculoos Spicy, Caramel Sea Salt, Milk Popcorn en Ruby Yoghurt. Alle zes zijn ze ideaal om te ‘sharen en pairen’, zeg maar delen en combineren. Zo zijn wij absolute fans van de Milk Popcorn balletjes die ons dagelijks kopje koffie of thee een flinke smaakboost geven.

Afwisselend ‘pairen’ we onze Chocolate Balls van Aubrion met de kamille thee-mix (kamille met lavendel en munt) uit de BREATH-collectie van Madn77 en de Nr 9 Guatemala Antigua Pastoral koffie van Belgian Blenders. De koffie heeft een aroma van marsepein, subtiele aciditeit van witte druif en toetsen van wilde perzik.

Koffie of thee? Daar horen Chocolate Balls van Aubrion bij!

Wil jij van je dagelijks kopje koffie of thee ook een echte smaaksensatie maken? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Aubrion!

Lees ook: Wild Cooking: verrassende gerechten met plukverse groenten en fruit op een bordje van keramiek

Volg ons op sociale media of contacteer ons