DRIVE & CRUISE met Norwegian Cruise Line vanuit Europese havens

DRIVE & CRUISE met Norwegian Cruise Line vanuit Europese havens

3 februari 2021 0 Door Deugenieten

Het verlangen naar zon, strand en ontspanning blijft elke dag groeien. Toch zal de manier waarop we in de toekomst op vakantie gaan er helemaal anders uitzien dan we gewend zijn. We zullen in alle veiligheid leuke plekken opzoeken op bestemmingen dichter bij huis.

Dit jaar zal een vakantie naar een tropisch eiland misschien nog niet onmiddellijk tot de mogelijkheden behoren. De meesten onder ons zullen hun reisplannen beperken tot bestemmingen die met de auto te bereiken zijn. Voor wie geen zin heeft om gans Europa met de auto te doorkruisen is een Europese cruisevakantie met Norwegian Cruise Line een prima alternatief. Je kan met je wagen makkelijk rijden naar een Europese haven van waaruit je cruiseavontuur met NCL kan beginnen.

Europese havens

Je cruiseavontuur kan bijvoorbeeld in Warnemünde of Kopenhagen beginnen, maar ook gewoon vanuit Amsterdam. Dit jaar kan je vanaf Amsterdam naar de Britse eilanden varen met Norwegian Jade. Tijdens de reis ervaar je bekend en minder bekend Verenigd Koninkrijk in royale en historische sferen. Volgend jaar brengt Norwegian Dawn je tijdens een zevendaagse cruise van Amsterdam naar Stockholm. Onderweg ontdek je prachtige en minder bekende steden. Je kan kastelen en musea in historisch Pionerski in Rusland ontdekken, of romantisch Gdynia in Polen voordat je aankomt in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Veiligheid voorop

Geen enkele andere industrie heeft zo hard en transparant gewerkt aan verbeterde hygiëneprotocollen als de cruise-industrie. In samenwerking met de Royal Caribbean Group heeft NCL het Healthy Sail Panel opgericht. Dit is een groep van elf wereldwijde experts – waaronder virologen en medische professionals – die met de cruise-industrie hebben samengewerkt om nieuwe en verbeterde gezondheids- en veiligheidsnormen te ontwikkelen. Dit betekent onder meer dat gasten en bemanning worden getest voordat de cruise begint. Een lagere bezetting maakt naleving van de gestelde afstandsregels mogelijk en biedt elke gast nog meer persoonlijke ruimte op het schip.

Volledige flexibiliteit

Eerlijke annuleringsvoorwaarden en flexibiliteit zijn belangrijker dan ooit bij het boeken van een reis. Met het ‘Peace of Mind‘ beleid biedt NCL haar gasten juist die flexibiliteit en zekerheid bij het plannen van hun reis. Om gasten te voorzien van volledig vertrouwen tijdens het boeken van een cruise met NCL, geldt het beleid op elke vaart tot en met 31 oktober 2021 indien de cruise geboekt werd vóór 28 februari 2021. Gasten die van deze annuleringsvoorwaarden gebruikmaken, ontvangen een volledige terugbetaling in de vorm van een tegoed dat kan worden gebruikt voor vertrek tot 31 december 2022.

In de komende jaren zal Norwegian Cruise Line nog meer aanwezig zijn in Europa dan ooit tevoren. In totaal worden acht schepen in de regio gepositioneerd, meteen het grootste Europese aanbod van de rederij tot nog toe! Reisroutes omvatten onder meer de Oostzee-vaarten vanuit Warnemünde en Rostock, cruises van en naar Reykjavik en voor het eerst stops in Groenland, in de zomer van 2022. In november vaart Norwegian Star vanuit Lissabon. Het schip zal nieuwe cruises naar de Canarische Eilanden en een nog bredere selectie aan mediterrane cruises aanbieden. Meer informatie vind je op ncl.com.

Lees ook: Zo creëer je thuis de ultieme cruise-ervaring

ReizenReizen
Volg ons op sociale media of contacteer ons