Disney ondersteunt Make-A-Wish met ‘De Magie Van Samen Zijn’

Disney ondersteunt Make-A-Wish met ‘De Magie Van Samen Zijn’

9 november 2020 0 Door Deugenieten

Disney brengt warmte en samenhorigheid in moeilijke tijden met een nieuwe, hartverwarmende kortfilm. Met de feestelijke campagne ‘De Magie Van Samen Zijn’ ondersteunt Disney zijn 40-jarige samenwerking met Make-A-Wish.

We leven in moeilijke tijden waarin iedereen wel een flinke portie warmte en gezelligheid kan gebruiken. Disney draagt alvast zijn steentje bij door de lancering van een nieuwe en ontroerende kortfilm.

Het hartverwarmende verhaal van ‘De Magie Van Samen Zijn‘ is geïnspireerd op thema’s als tradities, familiale samenhorigheid en nostalgie en introduceert twee nieuwe personages – grootmoeder Lola en haar kleindochter – naast bekende vriend Mickey Mouse. Mickey neemt de vorm aan van de geliefde pluche die Lola van haar vader kreeg in 1940 toen ze een klein meisje was. In de loop der jaren is Mickey de kindertijd van de oude dame en de relatie die ze nu heeft met haar kleindochter gaan illustreren, wat resulteert in een gelukkige verrassing op kerstochtend.

Make-A-Wish

Met de kortfilm ‘De Magie Van Samen Zijn’ viert Disney de 40-jarige samenwerking met het goede doel voor kinderen Make-A-Wish.

Het muzieknummer dat de kortfilm begeleidt heet ‘Love Is A Compass’ van de 19-jarige Britse artieste Griff. Het lied is te koop en te beluisteren via digitale muziekproviders zoals Spotify, Apple Music en Amazon Music. Bij elke download voor 31 december 2020 gaat 100% van de opbrengst van de winkelprijs naar Make-A-Wish.

Tegelijkertijd kunnen Disneyfans de limited edition vintage Mickey Mouse-knuffel uit de spot kopen. Een deel van de opbrengst hiervan is ten voordele van Make-A-Wish-organisaties.

Feestelijke familietradities

De feestdagen zijn het ideale moment om speciale herinneringen te maken en te vieren. De kerstperiode is een tijd van geven en delen. Disney moedigt iedereen daarom aan om zijn eigen feestelijke herinneringen te delen met #LoveFromDisney op Facebook, Instagram en Twitter. Voor elke speciale herinnering die wordt gedeeld, doneert Disney 1 dollar aan Make-A-Wish.

Lees ook: Vlaamse striphelden beleven knotsgekke avonturen

Volg ons op sociale media of contacteer ons