De Von Trapp-kinderen voor de musical ‘The Sound of Music’ zijn bekend!

De Von Trapp-kinderen voor de musical ‘The Sound of Music’ zijn bekend!

12 oktober 2020 0 Door Deugenieten

Vanaf 17 december kan je in de Antwerpse Stadsschouwburg gaan kijken naar een nieuwe versie van de musical ‘The Sound of Music’. Een belangrijke rol in de voorstelling is weggelegd voor de 7 Von Trapp-kinderen. Na een grondige zoektocht heeft producent Deep Bridge de kinderen eindelijk gevonden.

Samen met actrice en kinderregisseur Ilse La Monaca is producent Deep Bridge de voorbijze maanden op zoek geweest naar jong Vlaams talent om mee te spelen in de nieuwe versie van ‘The Sound of Music‘.

Ruim 600 jongens en meisjes waagden in de krokusvakantie hun kans om één van de zes Von Trapp-kinderen te worden. “In elke Vlaamse provincie was op de parking van Albert Heijn de belangstelling voor onze speciaal uitgeruste auditie-bus overweldigend. Door de lockdown kon de tweede ronde niet aansluitend plaatsvinden, maar eind september slaagden we in ons opzet en gingen we naar zestig deelnemers,” klinkt het bij Deep Bridge.

‘The Sound of Music’-bootcamp

Dit weekend werden in een beslissende derde ronde uit die zestig overgebleven kinderen drie keer zes jonge talentjes gekozen. Zij spelen afwisselend mee in de nieuwe en volledig Vlaamse versie van ‘The Sound of Music’.

De Von Trapp-kinderen zijn de rode draad in de voorstelling: Liesl (gespeeld door Charlotte Suijs), Friedrich, Louisa, Kurt, Brigitta, Martha en Gretl  zorgen mee voor de chemie die er straks ontstaat tussen Kapitein Von Trapp (Koen Van Impe) en Maria (Ianthe Tavernier).

De achttien jonge musicaltalenten starten in de herfstvakantie met een bootcamp om zich helemaal klaar te stomen voor hun grote debuut in december. 

‘The Sound of Music’ met o.a. Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Peter Thyssen, An Lauwereins en Geena Lisa speelt vanaf 17 december in de Antwerpse Stadsschouwburg. Vanaf 15 januari kan je in Capitole Gent terecht en vanaf 22 januari in het Hasseltse Ethias Theater. Tickets kan je online bestellen via deepbridge.be.

Deepbridge.be - The Sound of Music
Deepbridge.be - MAMMA MIA!
Volg ons op sociale media of contacteer ons