De voetbalvedetten van F.C. De Kampioenen brengen je in de kerstsfeer met hun eigen puzzel en aftelkalender

De voetbalvedetten van F.C. De Kampioenen brengen je in de kerstsfeer met hun eigen puzzel en aftelkalender

23 november 2021 8 Door Deugenieten

Deze winter is het weer tournée générale voor De Kampioenen. Niet alleen gaan de voetbalvedetten samen op wintersport ze tellen samen ook af naar Kerstmis.

f.c. de kampioenen kampioen puzzel adventskalender

Dat de kapoenen van F.C. De Kampioenen populair blijven bewijzen de vele heruitzendingen op televisie. Het is niet alleen nostalgie voor veel volwassen kijkers, ook de jeugd is aardig fan van de vele fratsen van de matig spelende voetbalploeg.

Zal ’t gaan, ja? Natuurlijk, want ook naast het scherm blijven de personages van de vrt-serie bijzonder populair. Tijdens de komende kerstperiode kunnen de Kampioenen dan ook niet ontbreken in de Vlaamse huiskamer. En deze keer zullen de voetbalvedetten wel de match winnen. Want met de aftelkalender en de winterpuzzel van F.C. De Kampioenen zal je gegarandeerd verrassende momenten en uren plezier beleven.

Aftelkalender F.C. De Kampioenen

Dit jaar is het dubbel zo leuk om af te tellen naar kerst en eindejaar. Aftellen kan je namelijk met alle populaire figuren uit de De Kampioenen dankzij de aftelkalender. 24 dagen lang maak je elke dag een vakje van de kalender open en staat je een leuke verrassing te wachten. Je ontdekt elke dag een ander personage dat je in het decor plaatst van het alom gekende Kampioenen-café. Na 24 dagen heb je alle figuren verzameld en herenigd in het café voor een geslaagd avondje tooghangen.

In deze originele kalender zitten de bekendste personages uit de F.C. De Kampioenen verborgen. Wie wanneer tevoorschijn komt, is de grote verrassing. Naast de vaste personages zitten ook enkele leuke, verrassende figuren verstopt in de kalender. Dankzij de basis kan je de figuren vastzetten en in het plezantste café van het land plaatsen. Zo wordt het aftellen voor de fans nog plezanter! En wanneer het café tenslotte volledig gevuld is met de gekende figuren, weet je dat het feest is. Tijd voor een tournée générale!

Puzzel ‘kerst met de kampioenen’

Ook zo’n fan van puzzelen? Dan kan je vanaf nu aan het puzzelen slaan met de grappigste voetbalploeg van het land. De Kampioenen zijn helemaal in winterstemming en trekken er op uit. Deze keer staan ze niet te sjotten op het voetbalveld maar staan ze wel met de skilatten aangebonden op de winterse skipiste. En dat daarbij weer niet alles verloopt zoals het moet, hoeft je niet te verwonderen. De puzzel bevat heel wat grappige situaties die zich voordoen naarmate het puzzelen vooruitgaat. Zo kom je te weten hoe je favoriete voetbalploeg zich warm houdt bij winterse temperaturen. Uiteraard weet Markske zichzelf weer in de nesten te werken, maar wat haalt hij nu weer uit? En zal DDT ook deze keer de Kampioenen stokken in de wielen steken? Of moeten we zeggen: tussen de ski’s?

Met deze grappige puzzel bestaande uit 1000 stukjes beleef je gegarandeerd uren plezier aan het puzzelen en bovendien zullen de gepuzzelde stukken je vaak op de lachspieren werken wanneer je ziet in welke situatie de Kampioenen deze keer zijn beland. Een ding staat vast: Wanneer je deze puzzel helemaal hebt opgelost, heb je zeker en vast een warme chocomelk verdiend!

Zin om samen met de Kampioenen af te tellen naar het nieuwe jaar of aan het puzzelen te slaan? Je vindt de aftelkalender en kerstpuzzel in de winkel of je kan ze snel en makkelijk bij deze webinkel bestellen.

GIVEAWAY – Puzzel jij ook zo graag? Doe dan mee aan onze giveaway en haal die Kampioenenpuzzel in huis!

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Lego brengt nu al de magie van kerstavond in huis met een bezoek van de Kerstman

Volg ons op sociale media of contacteer ons